Selver kohtub laupäeval kell 19 teises poolfinaalis mulluse finaalivastase Riia Lasega. Põhiturniiril oli Selver Lasest parem 3:0 ja 3:1, kuid geimidest hoolikamalt tuleks Keele sõnul vaadata punkte. “Kõik geimid oli tasavägised. Lase mängis teises ringis tunduvalt paremini. Seda kinnitavad ka veerandfinaalis saadud kindlad võidud SK Riia üle,” lausus Keel.

Põhiturniiri viiendana lõpetanud Lase saatis hooaja keskel koju mõlemad leegionärid: serblasest diagonaalründaja Jovan Vukanovici ja USA temporündaja Allan Vince’i. Aasta alguses liitus meeskonnaga Brasiilia diagonaalründaja Joao Eduardo de Paula. Tegu on 29-aastase ja 198 cm pikkuse tumedanahalise palluriga.

“Oma silmaga pole teda mängimas näinud, kuid videolint on olemas. Tal on hea käsi ja lööb tugevat servi, kuid hüppevõimega ta uhkustada ei saa,” kirjeldas Keel eksootilist mängijat, kellest sai esimene brasiillane, kes Baltimaade klubi eest ametlikus kohtumises väljakul käinud.

Finaalis eelistaks Keel kohtuda Kuldiga Elviga sel lihtsal põhjusel, et peab Läti klubi Tartu Pere Leivast nõrgemaks. “Samas oleks mäng Pere Leivaga rohkem finaali vääriline,” arvas Keel. “Kui lätlaste ees on meil kodusaali näol eelis, siis Pere Leiva mehed on Audenteses nii palju mänginud, et vaevalt nad endid siin ebamugavalt tunnevad.”

Keele sõnul on edukalt kulgenud Challenge Cupi järel tekkinud kerge vormilangus selja taga. Selverit saab taas aidata pikalt põlvevigastusega kimpus olnud nurgaründaja Kristjan Õuekallas. “Küsimus on selles, kas Õuekallas kestab kahte mängu järjest,” arutles Keel.

Positiivselt vaatab eelseisvale Final Fourile ka Janis Sirelpuu. Hooaja vältel põlvevalude käes vaevelnud Selveri kogenud temporündaja sõnul ihuliikmed enam nii palju tunda ei anna. “Viimati tegin jalgadele kangitrenni detsembri viimastel päevadel ja kavatsen hooaja lõpuni sellest hoiduda,” märkis Sirelpuu.