Preimann oli ainus veerandfinaali laskur, kellel veel puudub olümpiapääse. Selle võtmiseks on tal veel kaks võimalust – esimene neist juba homme.

Reedene play-offi turniiritabel on kokku pandud teisipäevase kvalifikatsiooni alusel ja Preimann alustab viienda asetusega. Turniiril osalevad ka ülejäänud Eesti koondise sportvibu laskurid.

Londoni olümpiamängudele jagatakse turniiril 3 naiste ja 3 meeste kontinentaalset kohta. Iga riik võib seejuures võtta maksimaalselt ühe koha.

Sportvibu naiste klassis konkureerib kolmele kohale 22 riiki ja favoriitideks on kindlasti Saksamaa ja Türgi. Samas võitis kvalifikatsiooni mõnevõrra üllatuslikult Belgia laskur Stuyf, kelle Pärnat kolmapäevases matšis alistas.

Teel kindla olümpiakohani tuleb võita 5 matši – 1/24, 1/16, 1/8, 1/4 ja poolfinaal.

„Homne ei saa olema lihtne. Kõik laskurid on suure pinge all ja väikese puhkeajaga tuleb järjest lasta rohkem matše kui tavaliselt rahvusvahelistel võistlustel. Usun, et see võib tuua tulemustesse nii mõnegi üllatuse ja loodan, et need saavad olema meie kasuks,“ kommenteeris koondisega kaasas olev treener Raul Kivilo.