Kuigi prognoosi kohaselt ilmateade tuult ei lubanud, tõusis Pärnus, surfimekale vääriliselt, laupäeva pärastlõunaks briisituul ning peakohtunik, Ranno Rumm, andis TT:R klassi võistlejatele lausa 6 sõidustarti. Esikohale sõitis end Tarmo Ilo (LSK, Ozone, Epic), kes ei andnud konkurentidele ühtegi sõiduvõitu. Teisele kohale tuli kindlalt Mihkel Ausmaa (Pärnu Surfiklubi) ja kolmandale Ken Nossenko (No Work Surf Club). Naiste arvestuse tuli parimaks Gerli Toomepuu (Paope Surfiklubi).

“Tuul puhus ühtlaselt ja minu jaoks suurele lohele. Kuna rada oli peamiselt külg – ja allatuules, siis olid sõidud kiired. Kui paar starti suutsin maha magada, siis pidin need rajal kiire sõiduga tasa tegema. Kinni sai püütud kogu võistluse ainuke tuul ja see kasutati kogumahus ära, seega tubli töö korraldajate poolt,” võttis võistluse kokku Tarmo.

Lohesurfi Big Air klassis võeti ilmaolusid sellistena nagu need on ja kuigi väga kõrgeid hüppeid ei õnnestunud võistlejatel sooritada, selgusid laupäeva õhtuks parimad. Esikohale tuli taas Tarmo Ilo. Teiseks tuli Reno Kindsigo ja kolmandaks Martti Ainola (Laulasmaa Surfiklubi). Naiste arvestuses hüppas kõrgeimale taas Gerli Toomepuu.

“TT:R võistlus oli minu jaoks esmakordne. Kuna kõik sõidud otsustati järjest ära teha, kujunes võistlus füüsiliselt üsna raskeks. Olen rahul, et osa võtsin ja kindlasti teen seda ka edaspidi. Big Airi võistlust tuul küll ei soosinud, kuid tingimused olid kõigile võrdsed ning tuli anda endast parim. Tuule tugevust arvestades jäin oma hüppetulemusega (4,3m) väga rahule. Võistlus oli hästi korraldatud,” kommenteeris Gerli.

Aerulaua võistluste hetkeks oli tuul vaibunid ning paistis soe päike. Värskendava SUP-võistluse stardihetkeks oli osalejate ümber kogunenud hulk pealtvaatajaid, kes ergutavalt atraktiivsele kaldastardile kaasa elasid. Võistlejad aerutasid surfilaual merepoini ja tagasi. Meeste arvestuse võitjaks tuli Romet Kurg. Teiseks jäi napilt Raimo Pull. Kolmanda koha võitis Ken Nossenko. Naiste arvestuses võitis Birgit Viira (Kite Team Estoni), teiseks tuli Anna-Maria Aas ja kolmandaks Irina Berg (Aloha).