"Sellist mõtet täna hommikul tutvustati. Kaljuveer pakkus seda varianti," ütles Allikmaa ja kinnitas, et see variant töösse ei lähe, sest tööleping Kaljuveeriga on tänasest lõpetatud. "Kaljuveer pidi andma neljapäeva õhtuks vastuse, kas võtab sporditoimetuse produtsendi koha vastu, kuid ta ei teinud seda."

Lisaks Kaljuveerile lahkub ERRist ka Tomberg, kes on esitanud avalduse juhatuse liikme kohalt lahkumiseks 1. juunist.

Kes juhib sporditoimetuse tööd kuni uue juhi leidmiseni? "Ma olen teinud ettepaneku ühele inimesele, aga ma ei saa seda nime enne välja öelda, kui olen saanud vastuse. Loodan, et saan selle täna õhtul või homme," ütles Allikmaa.

Tulevane sporditoimetuse juht peaks Allikmaa kinnitusel olema nii hea ajakirjanik kui hea juht. "Otsime sporditoimetusele juhti, kes peab olema hästi kursis spordivaldkonnaga, tal peaks olema juhtimiskogemus ja ta peaks olema hea läbirääkija. Kuna sporditoimetuse väga oluline lõik on ka uudiste tegemine, sporditemaatika ajakirjanduslik käsitlus, ka uuriv ajakirjandus, siis igal juhul peaks toimetuse eesotsas olema inimene, kelle jaoks need teemad ei ole võõrad," selgitas Allimaa.