Ameeriklanna pääses eelmisel sügisel USA bobisõidu koondisse ning krooniti tänavu jaanuaris bobisõidu ja skeletoni kombineeritud võistkonnavõistluses maailmameistriks.

Nüüd avalikustas 30-aastane kergejõustikutäht, et on seitsme kuu jooksul, mil on bobikelgutamisega tegelenud, teeninud vaid 741 dollarit (555 eurot) ehk 105 dollarit (79 eurot) kuus.

"Sel kuul jään üüriraha võlgu," teatas Jones.

USA endine bobikelgutaja Steven Holcomb teatas seejärel, et ameeriklanna avaldus oli kohatu: "Rahvas tunneb, et neid on solvatud. Sa teenisid vaid 741 dollarit, seda on ju rohkem kui enamus atleete teenib. Miks sa siis kurdad?"

Jones esitas seejärel omapoolse vastulause.

"Ma ei tahtnud kedagi solvata. Olen alati tahtnud oma bobisõidu koondislasi aidata. Osadel neist on võlad, sest nad on sellele spordialale pühendunud. Mina ja minu partner Jazmine pidime vahepeal raha otsimisega tegelema, et üldse oma hooaega lõpetada, sest vaid kaks bobikelku kolmest on alaliidu poolt rahastatud," sõnas Jones. "Ma tahan lihtsalt, et rahvas mõistaks kui raske on osade olümpialaste elu. Nad elavad tihti vaid armastusest oma spordiala vastu."