Idee elluviimiseks ja toetuseks loodi koduleht http://team.ainalar.ee, kus on võimalik jälgida tiimiga liitunud inimeste arvu, toetajate mõtteid ning näha oma nime ja selle asukohta Ain-Alari tulevasel võistlusvormil.

"See on uskumatu, üle 1000 inimese! Täna saan kinnitada, et üleskutsele reageeris kordades rohkem inimesi, kui me eales ootasime, inimeste reaktsioon ja tagasiside on olnud väga-väga positiivne," sõnas Ain-Alar Juhanson. "Olen tänulik inimestele, kes oma toetuse andsid, samuti neile, kes infot levitasid ja sellega oma panuse andsid."  

Üleskutsele toetada Ain-Alarit, mis kestis ajavahemikul 24. august kuni 15. septembrini, reageeris ja andis oma  toetuse 1041 inimest, kelle kõigi nimed on Ain-Alar Juhansoni Hawaii Ironmani võistlusvormil.     

Ain-Alar Juhanson lisab: „Ma teadsin, et minu tegemistele elatakse kaasa, aga ma eales ei uskunud, et nii palju. See teadmine annab mulle väga-väga palju energiat, et rasketes oludes toimuval Hawaii Ironmanil oma elu parim tulemus teha. Tean, et raskel hetkel aitab mind teadmine, kui ma vaatan oma võistlusvormi rinnaesist ja mõtlen mind toetanud inimestele -  see annab mulle tohutu energia."  

„Saan Teile tasuda emotsioonidega, kui jälgite minu tegemisi Hawaii Ironman võistlusest 10. oktoobril," lõpetab Ain-Alar oma emotsionaalse mõtte.  

Ain-Alar Juhanson on läbi aegade Eesti parim Hawaii Ironman täispika triatloni maailmameistrivõistlustel võistelnud eestlane 13. kohaga 2008. aastal, ta on võitnud Lanzarote täispika triatloni kahel korral - 2005. ja 2006. aastal.