Täiskasvanud võistlesid 1000 meetri, 500 meetri ja 200 meetri distantsil.

Süstaaerutaja Kaspar Sula krooniti sel aastal 7-kordseks Eesti meistriks, võites ära kõik distantsid ja paadiklassid. Parimaks kanuuaerutajaks oli Joosep Karlson, kes võitis kuus kuldmedalit.

Naiste arvestuses võidutses 1000 m ja 500 m distantsil Pirita klubi esindaja Nina Riosa ning 200 meetrisel distantsil Natalja Tortsova Narvast.

Noored võistlesid kahel päeval 1000 meetri ja 500 meetri distantsil. Parim süstasõitja noormeeste seas oli mõlemal distantsil Albert Orlov Pirita aerutamisklubist ja neidude arvestuses Jelizaveta Fjodorova Narvast. Kanuuklassis võidutses mõlemal distantsil Tallinna Põhjakotka spordiklubi sportlane Timur Danilov.

Neidude kahesüstade arvestuses oli parim mõlemal distantsil Narva paatkond Varšavskaja-Fjodorova. Noormeeste kaheses süstas said Eesti meistritiitli 1000 meetri distantsil Pärnu sportlased Kevin Poljans ja Martin Eier ning 500 meetril Põhjakotka klubi sportlased Aleksei Lobanov ja Matvei Derkatšov. Neljastel süstadel olid neidudest parimad Põhjakotka klubi paatkond Remme-Karotam-Koševaja-Kurg ja noormeestest Pirita Aerutamisklubi noorsportlased Orlov-Normet-Saar-Pekhenko.

Tuleval nädalavahetusel võistlevad meie parimad juba Leedus Trakais Balti matšil. Augusti lõpus toimuvad Portugalis maailmameistrivõistlused.