õistlused peetakse vastavalt Rahvusvahelise Uisuliidu (ISU) regulatsioonidele ja Eesti Uisuliidu poolt hooajaks 2013/2014 kehtestatud kvalifikatsioonile.

Võistlusel osaleb 354 uisutajat viiest riigist: lisaks Eesti erinevate uisuklubide harrastussportlastele ja uisutajatele Euroopast saabub võistlejaid ka Jaapanist. Vanuse poolest on võistlustel esindatud ealine spekter alates 6. eluaastast kuni 50.-ni. Võistlused toimuvad üksiksõidus ja jäätantsus. Võistlusi on võimalik jälgida otseülekandes interneti vahendusel.

„Olen väga rõõmus, et meie võistlustele saabub nii palju uisutajaid. Meie uisukoolile on saanud traditsiooniks kutsuda jaanuari alguses Tallinnasse uisutajaid omavahel jõudu katsuma, tänavu on juba neljas kord ja esimest korda võistlevad ka jäätantsijad,“ sõnas Tiiu Valgemäe. „Suure hulga täiskasvanud uisutajate osalemine näitab iluuisutamise populaarsuse kasvu.“

Võistluste ajakava ja lisainformatsiooni leiate aadressilt SIIT.

2009. aastal asutatud MTÜ Tiiu Valgemäe Uisukool tegeleb nii laste kui täiskasvanute treenimisega. TVUK on võtnud endale missiooniks arendada iluuisutamine Eestis maailmatasemele ja samas pakkuda võimalusi ka harrastajatele. TVUK-i igapäevastes treeningutes Tallinnas osaleb rohkem kui 100 uisutajat, juba 6 aastat on Tiiu Valgemäe eestvedamisel korraldatud 4-nädalane rahvusvaheline suvelaager, kus on osalenud nii tippsportlased kui harrastajad.