Kui jäähallile pandi nurgakivi möödunud aasta südasuvel, siis praegu toimuvad jäähalli siseviimistlustööd ja välised parklatööd.

Linnapea Edgar Savisaare sõnul on Tondiraba jäähalli puhul tegemist suure ja olulise multifunktsionaalse spordikompleksiga, kus hakkavad toimuma rahvusvaheliselt olulised spordisündmused. „Kuna jäähalli ehitamine on alles esimene etapp ühest suuremast projektist, siis usun, et sellest piirkonnast saab üks kompaktsemaid sportimise ja vaba aja veetmise keskusi pealinnas,“ märkis Savisaar.

Aadressile Varraku tn 14 valmib tänavu suvel polüfunktsionaalne jäähall, kus on kaks treeningväljakut, üks peaareen 5000 inimest mahutava tribüüniga ning 3 curlingu rada. Jäähalli peaareen on oma olemuselt multifunktsionaalne, kus saab korraldada nii pallimängude võistlusi kui ka korraldada kontserte ja muid suurüritusi.

Jäähalli põhiprojekti koostas ideekonkursi tulemusena Kadarik Tüür Arhitektid OÜ ja EA Reng AS ning ehitajaks on AS Merko Infra. Jäähalli ehitamine on Tondiraba spordikeskuse rajamise esimene etapp, misjärel alustatakse ujulakompleksi ja hosteli projekteerimisega ning viimases etapis valmib võimlemishall.

Tondiraba spordikompleksi vahetusse lähedusse rajatakse koostöös Eesti Golfi Liiduga ka 9-rajaga golfiväljak.