Neiu toetajad, kes veebis aktiivselt juhtumi osas sõna võtavad, protestivad ilmse ebaõigluse vastu, kuid tapetud 26-aastase mehe leeri hoidvad inimesed märgivad, et Andejeval on kalduvus relvadele ning isegi tema hüüdnimi on "Žilett", vahendab The Siberian Times.

Kõik juhtus ühel augustikuu õhtul eelmisel aastal Bijski linnas, kui neiu oma sõprade poolt pärast väljas käimist halva enesetunde tõttu hotellituppa aidati. Turvakaamerast oli näha, kuidas sõbrad seejärel lahkusid ning mõne aja pärast astus samasse tuppa 26-aastane Sergei Tšerkaikini nimeline meesterahvas. Paar minutit hiljem jooksis mees aga ruumist välja, pussitatud kehapoolt kinni hoides.

Mees suri samal õhtul haiglas noahaavadesse. Andejeva väitis kohtus, et mees üritas teda vägistada ning ta pidi ennast kaitsma.

2012. aasta Venemaa jõutõstmise juunioride meister ütles veel, et tema jooki oli midagi pandud ning seetõttu ta ennast halvasti tundiski, kuid ka need süüdistused kohtut ei veennud. Karistuseks määrati neiule mõrva eest seitsmeaastane vangistus ning 700 000 rubla suurune valuraha Tšerkaini emale.

Vaata pilte 20-aastasest jõutõstjast SIIT