Siimann, kes osaleb täiskasvanute klassis Runabout GP4 tiitlivõistlustel esmakordselt, sai ajasõidus kolmanda tulemuse, mis tähendas head stardikohta. Kuid hommikusel võistlejate koosolekul muudeti paigaltstart ära lendstardiks, millega noorel eestlasel siiani kogemused puudusid.

Pärast stardisignaali andmist väljus Siimann esimesest pöördepoist üheksandana, parandas seejärel pidevalt oma kohta ja lõpetas esimese sõidu neljandana.

Teises sõidus sai Mattias parema stardi, olles viies. Poole võistlussõidu ajal oli ta juba kolmas ning seda positsiooni hoidis ta kuni lõpuni. Seejuures mõlema sõidu kiireima ringi sõitis välja just Siimann, olles konkurentidest ees mitme sekundiga.

Otsustava sõidu eel 3. kohal asuva Siimanni sõnul oleks võinud võistlus 15 minuti asemel kesta 20 minutit, sest siis oleks ta jõudnud veel oma kohta parandada.

SKI GP2 klassis oma MM-debüüdi teinud Henry Kiisa lõpetas mõlemas võistlussõidus 15. kohaga. SKI Ladies GP1 klassis tuli Kätriin Nilbe neljandaks. Täna sõidetakse naistel teine sõit.

MM-sarja SKI GP1 klassis said Markus Lutsokert ja Marten Männi vastavalt 8. ja 10. koha. Ka selles klassis sõidetakse täna teine võistlusstart.

Võistluse kiireimas ehk Runabout GP1 klassis startinud Anton Pankratov sai stardist hästi minema ja oli esimesel ringil kaheteistkümnes, kuid siis hakkas tehnika tõrkuma ja peale neljandat ringi pidi ta katkestama.