Kivilo (Järvakandi Ilves) on noorim Eesti sisekarikavõistluste võitja sportvibu klassis. Võit tuli tulemusega 554 silma ja annab kinnitust, et Kivilode perekonna uus põlvkond on pead hakanud tõstma. Teise koha saavutas meeste klassis Jaanus Gross ning kolmanda koha Pearu-Jakob Ojamäe (mõlemad Sagittarius).

Naiste sportvibu klassis võitis karikavõistlused 555 silmaga Laura Nurmsalu (Viljandi Spordikool/Vana-Võidu Vibuklubi), naiste plokkvibu klassis 559 silmaga Lisell Jäätma (Türi Vibukool). Meeste plokkvibu klassis pidi selle võistlusklassi liider Evert Ressar leppima teise kohaga Priit Tormise 575 silma järel (mõlemad Järvamaa Amburite Klubi). Vaistuvibu klassis võitsid Monika Mitrjaikina (Tallinna Vibukool) ja Martin Rist (Viljandi Spordikool/Vana-Võidu Vibuklubi) ning pikkvibu klassis Inge Sirkel-Suviste (Tallinna Vibukool) ja Olav Tammik (Tartu Vibuklubi).

Sportvibu naiste 2013. aasta edetabeli liider Reena Pärnat võistles rahvusvahelisel Berlin Openi turniiril. 102 naise seas pääses ta 568 silmase tulemusega 32 parema naise seas olümpiaringi laskma. Tasavägine duell sakslannaga lõppes 1-noolese ümberlaskmisega, mille mõlemad tabasid kümnesse, kuid vastase nool oli tsentrile lähemal.

17. kohaga lõpetanud Reena kommentaar: "Kahjuks seekord võib tõesti öelda, et õnne ei olnud. Mul oli väga palju noolejooni ja kõik ikkagi napilt väljas ja sain väiksema tabamuse. Kuid võistlus oli hea ja õppisin palju. Sinna minemist kindlasti ei kahetse."