Kolmikvõidu pälvisid täna Norra naised - Tiril Eckhoff võttis etapivõidu ning edestas Ingrid Landmark Tandrevoldi 7,6 ja Marte Olsbu Röiselandi 24,6 sekundiga. Tandrevold oli lasketiirudes täpne, nii Eckoff kui Röiseland said ühe trahvi.

Neljandat korda MK-sarjas esikahekümnesse sõitnud Tomingas eksis korra lamadestiirus ning kaotas Eckfoffile 1.03-ga.

Tomingas kerkis MK-sarja kokkuvõttes 32. kohale. Laupäeval stardib ta 16. positsioonilt jälitussõidule, mille tulemusest omakorda oleneb, kas ta pääseb pühapäeval hooaja esimesse ühisstarti. Sinna saavad koha MK-sarja 25 paremat, lisaks Hochfilzeni sprindi ja jälitussõidu viis paremat naist, kes MK kokkuvõttes 25 hulka ei mahu. Sprindis oli Tomingas nende naiste arvestuses neljas.

Mõlemas tiirus kõik märgid alla lasknud Kadri Lehtla kustus paraku lõpuringil, sai 66. koha (+2.18) ega pääsenud jälitussõitu. Teise lasketiiru järel oli Lehtla olnud veel 39. kohal.

Regina Oja oli kahe trahviga 71. (+2.29,1) ning koguni viiel lasul eksinud Johanna Talihärm 106 naise konkurentsis 98. (+3.46,4).

Meeste 10 km sprint peeti Hochfilzenis eile. Esikoht läks norralasele Sturla Holm Laegreidile, eestlaste parima koha ees hoolitses Kalev Ermits, kes oli 48. Raido Ränkel sai 65. koha, jäädes napilt jälitussõidust välja.

Laupäeval peetakse Austrias jälitussõidud.