Meie avavahetust sõitnud Regina Oja vajas lasketiirudes ühte varupadrunit ning lõpetas etapi 12. kohal. Vahe liider Itaaliaga oli 35,6 sekundit. Tuuli Tomingas pidi kasutama kahte varupadrunit ning andis vahetuse üle 13. kohal. Liidriks tõusnud Prantsusmaa oli meie naiskonnast 1.02 kaugusel.

Meie kolmas sõitja Johanna Talihärm vajas lamadestiirus kahte ja püstitiirus ühte varupadrunit, kuid suutis Eesti tõsta 11. kohale. Vahe liider Prantsusmaaga oli 1.27 ning esikümme oli vaid viie sekundi kaugusel.

Meie ankrunaine Grete Gaim sai kolme varupadruni abil märgid alla, kuid pidi rajal loovutama neli kohta. Eesti kaotas lõpuks esikoha saavutanud Norrale kolme minuti ja 43 sekundiga.

Prantsusmaa kaotas Norrale 10,7 sekundiga ning oli teine. Taas suurepärase võistluse teinud Šveitsi nelik oli kolmas (+20,7). Saksamaa pidi kodupubliku ees leppima 4. kohaga (+31,7), sest nende kolmanda vahetuse sõitja Vanessa Hinz käis kahel trahviringil.

Norra naiskond on nüüd võitnud juba viis teatevõistlust järjest. Eesti naised on tänavusel hooajal sõitnud välja 14., 18., 14. ja tänase 15. koha.