Sõle spordikeskuses polnud märkigi sellest Viljandist, kes peatreener Marko Koksi sõnul kümme päeva tagasi Balti liiga raames peetud omavahelises mängus "algusest peale jalgu alla ei saanud" ja 18:30 kaotas. Avavilest haarati juhtroll ning kuuendaks minutiks oldi 4:1 ees. Pea kogu esimene pooltund oli Viljandi kahe-kolme väravaga peal.

HC Tallinn hakkas siiski lähemale hiilima ning 7:10 seisult vähendasid Robin Obergi ja Marek Karu väravad vahe minimaalseks. 27. minutil tuli Johannes Treimanise viskest 11:11 viik, kuid kahe Sergei Rodjukovi täpse karistusviske toel – mille vahele mahtus veel üks Obergi tabamus – läksid mulgid puhkepausile 13:12 eduseisus.

Teine poolaeg algas nagu esimenegi – Viljandi viskas kaks kiiret väravat. Rodjukov oli veel korra täpne seitsmelt meetrilt ja vahepeal ei saanud kumbki meeskond viis minutit vastaste puuri lahti muugitud, enne kui Oliver Ruut 41. minutil külalised juba 19:13 juhtima viis. Pealinlaste tagaajamine algas uuesti ja kaheksa minutit hiljem tegi Rainer Kelk 6:1 vahespurdi lõpetuseks seisuks 19:20.

Kristjan Koovit ja Mark Lõpp kasvatasid vahe jälle kolmele, kuid Tallinn võitles lõpuni. Viimast kaht minutit alustati kaotusseisult 23:26, ent Karu ja Enrico Anton tabamustest saadi veel korra vahe minimaalseks. Andrei Hapali kuues värav viis Viljandi üllatusvõidule lähemale ja Markus Viitkari täpne karistusvise oli kodumeeskonnale nõrgaks lohutuseks.

Tallinn sai pärast nelja võiduga alanud hooaega teise järjestikuse kaotuse. Viljandi jaoks tähendas 27:26 võit esimesi punkte tabelisse pärast 13. septembrit ehk avavooru. Lisaks Hapalile olid võitjate poolel resultatiivsed Aleksander Pertelson viie ning Koovit ja Rodjukov nelja väravaga, kaotajatest tabas Oberg seitse ja Kelk neli korda.

Põlvas kohtusid kohalik Coop ja Aruküla/Audentes, kes enne kuuendat vooru olid turniiritabelis neljandal-viiendal kohal. Külalised alustasid hästi, väravad Markus Kaselt ja Martin Kalvetilt viisid nad ette 2:0. Aruküla/Audentes juhtis veel 4:2, ent siis tegid võõrustajad 4:0 vahespurdi ja hakkasid vahet kasvatama.

Hästi tabasid Otto Karl Kont, Priit Jõks ja Mathias Rebane ning 21. minutiks juhiti 14:8. Poolajavileks oli Coopi eduseis 19:11, nii Jõksil kui Rebasel oli kirjas viis väravat. Teisel pooltunnil sai Aruküla/Audentes esimese värava kirja kui mängitud oli üle kuue minuti ja et Coop oli selleks hetkeks tabanud neli korda, läks kodumeeskond oma teed.

Ka mullu põhiturniiril mõlemad omavahelised kohtumised võitnud Coop oli teisel poolajal vaid viis väravat visanud vastasest lõpuks üle tulemusega 42:16, mis tähistab tänavuse hooaja suurimat ülekaalu meistriliigas. Rebane ja Kont tabasid Coopi poolel kuus korda, Tõnis Kase ning Priit ja Tõnu Jõks viis, vastastel olid täpsemad Rauno Kopli viie ning Kalvet ja Aleksander Kesküla kolme väravaga.

Naiste käsipalli karikavõistluste viimases voorus oli Reval-Sport/Mella
32:15 parem HC Tallinnast.