Avapoolaeg Viljandis kulges vahelduva eduga ning mõlemad meeskonnad jõudsid paariväravalist eduseisu omada, ent pooltunni lõpp kuulus mulkidele, kes asusid Balti liiga kolmekordse võitja Minski SKA vastu 16:15 eduseisu. "Erinevalt eilsest saime rünnaku algusest peale toimima, aga nüüd oli jällegi probleeme kaitses," selgitas Viljandi peatreener Marko Koks.

"Teisel poolajal hakkasime agressiivsemalt kaitses mängima ja noored valgevenelased väsisid," lisas Koks 34:25 võiduga lõppenud mängu järel. "Mängisime targalt ja eriti hästi just rünnakul. Kokkuvõttes peab nädalavahetuselt saadud kahe punktiga kindlasti rahul olema."

Ott Varik viskas Viljandi HC kasuks 12 väravat. Sergei Rodjukov ja Robert Lõpp tabasid 6, Kristo Järve ja Kristjan Koovit 4, Mikk Varik 2 ja Mark Lõpp 1 korra. SKA ridades oli teist päeva järjest parim 18-aastane Artur Rudz, kes viskas 12 väravat.

Indrek Lillsoo: tugevam võttis oma

Eile Minski SKA nelja väravaga alistanud kehralased alustasid tänagi hästi. "Olime keskendunud ja enamuse esimesest poolajast oli mäng võrdne," kinnitas HC Kehra peatreener Indrek Lillsoo. "Poolaja lõpp vajus ära, jäime viiega teha ning kahjuks teisel poolajal hakkas välja lööma väsimus."

ZTR libises eest ja sai lõpuks päris ülekaaluka 34:21 võidu. "Eks siin mängis rolli ka tasemevahe – tegemist on väga tugeva ja professionaalse tiimiga," tunnustas Lillsoo ukrainlasi. "Meie peamine probleem oli võimaluste realiseerimine, liidrite hulka kuuluvad Nikita Jermaševitš ja Marko Slastinovski jäid nullile ning teisel poolajal eksisime kolmel karistusviskel. Mängu see kõik muidugi päästnud poleks, vastane oli parem."

Uku-Tanel Laast ja Kaspar Lees viskasid kehralaste kasuks 5 väravat, Dmõtro Jankovski 4, Kaupo Liiva ja Jorma Käsper 2 ning Jaan Kauge, Antti Rogenbaum ja Indrek Normak lisasid ühe tabamuse. ZTR-i poolelt oli pidurdamatu Oleksii Gantšev 9 väravaga.

Järgmine Balti liiga nädalavahetus toimub 12. ja 13. novembril kui peetakse üheksa kohtumist. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC mängivad siis Kehras omavahel, täna mänguvaba olnud Põlva Serviti teeb aga reisi Leetu, kohtudes Kaunase Granitas-Karysi ja Vilniuse VHC Šviesaga.