Tasavägiselt kulgenud mängus viskas viimasel minutil viljandlaste võiduvärava Kristo Järve. Ühe rünnaku said veel ka põlvalased, kuid see tulemust ei toonud. Viljandi resultatiivseimad olid Karl Toom 7 ning Ott Varik ja Järve 6 tabamusega. Serviti parimateks osutusid Ardo Puna ja Pavel Turajev 6 ning Kristjan Muuga 4 väravaga.

Viljandi on nüüd saanud Servitist jagu kaks korda järjest, sest detsembris oldi karikavõistluste poolfinaalis paremad numbritega 31:30.

Viljandi peatreener Marko Koks: „Pärast meistrivõistlustel olnud ligi kuuajalist pausi polnud kumbki meeskond väga terav, aga sellist mängu oligi oodata. Seekord särasid mõlema poole väravavahid, mina jäin rahule ka enda hoolealuste rünnakuga, mis oli mõtestatud. Avaringis kaotasime Servitile 12-väravaga, ent siis oli meil raske periood. Praeguseks oleme vaimselt karastunud, lisaks on meestele andnud palju juurde koondisemängud.“

Serviti juhendaja Kalmer Musting: „Meie poolt kehv mäng ning kõik logises. Kui kaitse ja väravavahitööga saab veel rahule jääda, siis rünnakuga mitte. Eriti esimesel poolajal jätsime palju 1-1 olukordi lahendamata. Tegime lihtvigu ja teisel poolajal väsimuse tõttu meie tempo langes.“

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 20 (11-st mängust), Põlva Serviti 20 (12), Viljandi HC 20 (12), HC Viimsi/Tööriistamarket 14 (11), SK Tapa 6 (12), Valga Käval 5 (11), Aruküla SK 4 (12), Audentes 3 (11) punkti.