Viimsi/Tööriistamarketi väravavaht Siim Patrael: "Kuna seekord meil polnud kaasas peatreenerit, siis ei suutnud me mänguks korralikult häälestuda ja arvasime, et küll see võit lihtsamalt ära tuleb. Esimesel poolajal Tapa dikteeris sündmuste käiku, aga meie tegime 10:13 kaotusseisus 8:0 vahespurdi. Teisel poolajal arvasime, et mäng on tehtud, ent Tapa ei andnud alla ning tuli paar värava kaugusele. Lõpuks saime võidu ikka kätte ja kiita tuleb poolhaigena meeskonda aidanud Oganezovit, kes meid üleval hoidis."

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: "Esimesel poolajal oli mäng 20 ja teisel perioodil 25 minutit meie käes. Lõpuks said meile saatuslikuks lihtvead ja julguse puudus. Täna võib küll öelda, et kinkisime neile võidu. Meil tegid head mängu Annula ning Gert Trofimov, ent tundsime puudust Mihkel Koppelmannist, kes oleks meid muutnud jõulisemaks ja nahaalsemaks. Kokkuvõttes jäin poistega rahule, kuigi mõnikord jooksime rünnakul nö peaga vastu seina, jättes realiseerimata 2-1 või 3-2 ülekaalu olukordi."

Tabeliseis 16. vooru järel: Põlva Serviti 31, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 29, HC Viimsi/Tööriistamarket 20, Viljandi HC 17, Värska Originaal 14, Aruküla SK 12, Audentes 3, SK Tapa 2 punkti.

SK Tapa – HC Viimsi/Tööriistamarket 28:31 (13:18)

SK Tapa: Sander Annula 7, Rando Sein 6, Gert Trofimov 5, Mihkel Keldoja 2, Marek Puieräst 2, Marek Palmsalu 2, Martin Adamson 2, Hardo Levo 2.

HC Viimsi/Tööriistamarket: Aleksander Oganezov 7, Rail Ageni 7, Harri Oberg 4, Priit Kotsar 4, Priit Poks 3, Owe-Martin Lemsalu 2, Risto Kütt 2, Risto Kals 1, Rasmus Peterson 1.