Väga väravatevaese avapoolaja võtmesõnaks oli kindlasti mõlemapoolne hea kaitsetöö, aga ka tehniline praak ja arvukad möödavisked rünnakul. HC Tallinn sai 3:0 ette ja esimese mänguveerandi järel juhtis 6:3. Siis hoidsid võõrustajad pealinlasi kaheksa minutit kuival ja viigistasid mänguseisu.

Poolteist minutit enne puhkepausi viis Mihkel Vaher Viimsi esmakordselt mängus ette 8:7 ja poolaja võitis kodumeeskond 9:8. Huvitav tõsiasi, et enne tänast mängu oli väikseima skooriga avapoolaeg sel hooajal samade tiimide avakohtumises – siis mindi puhkama seisul 9:9.

Enamuse teisest poolajast käis platsil – ja tablool – korralik Vestmanni-Piibelehe stiilis duell. 51. minutil viis Rauno Aus Tallinna 19:17 ette, kuid sellele järgnes viimsilaste 5:0 spurt. Väravavaht Siim Patrael lisas mitu head tõrjet ja vanameister Tarmo Ulla viienda täpse karistusviske järel olid võõrustajad peal 22:19!

Poolteist minutit enne lõppu oli seis 23:21 ja Viimsi jäi kahemehelisse vähemusse, kuid Tallinn ei suutnud seda ära kasutada ja pidi vastu võtma 21:24 kaotuse. Ulla viskas võitjate kasuks 7, Otto Karl Kont ja Aleksander Oganezov 4 väravat. Üleplatsimehena oli pealinlaste parim Marko Slastinovski 9 tabamusega. Enrico Anton lisas 4 ja Markus Viitkar 3 väravat.