Viimsi domineeris kohtumise esimest poolaega ja juhtis ka 38. minutil 19:17, kuid siis tegi Kehra 8:1 vahespurdi ning tagasi enam ei vaadanud. Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Kaupo Liiva 8 ja Marko Slastinovski 6 ning kaotajatel Siim Pinnonen 7 ja Aleksander Oganezov 6 tabamusega.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: "Eksperimenteerisime algkoosseisuga, kuid Viimsi oli tugev ja mänguks hästi valmis. Neil on kõvasti kvaliteeti ning ootasingi rasket duelli. Me ei leidnud kohe head rünnakurütmi ning ka kaitse logises. Lisaks sellele tegutses Viimsi väravavaht hästi. Teisel poolajal panime põhimehed sisse ja võtsime numbriliselt suure võidu, mis mängu käiku päris õiglaselt ei peegeldanud."

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: "Teisel poolajal pani Kehra Mikola Naumi puurisuule ja me ei saanud palli enam väravasse. Selle pealt teenisid nad kiirrünnakuid ja vahe kärises. Meie tegime vigu ning vastane oli kindlus ise. Esimesed 40 minutit mängisime hästi, edasi mitte."

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10 (6-st mängust), Põlva Serviti 10 (6), Viljandi HC 10 (6), HC Viimsi/Tööriistamarket 6 (6), Aruküla SK 3 (6), Audentes SK 3 (6), SK Tapa 0 (6) punkti.