Kehralased ühinesid HC Viimsi/Tööriistamarketi ja Viljandi HC-ga, kes pidid edasipääsuks oluliselt enam vaeva nägema, olgugi et esiliigaklubide vastu.

Kehral oli avakohtumisest kaasas turvaline 16-väravaline edu ning Aruküla sõitis matšile vaid kaheksa mängijaga. Kusjuures puudusid kõik kogenumad mehed ja ka meeskonna põhipommitaja Timo Raukas.

Neist tõsiasjadest hoolimata ei läinud noored – külaliste keskmine vanus oli 16,8 – platsile kaotama. Enamuse avapoolajast hoiti seisu pingelisena ja ehkki võõrustajad rebisid paaril korral kolme väravaga ette, vähendasid Aruküla/Audentese poisid jälle vahe minimaalseks. Alles poolaja lõpuminuteil viskas Kehra mitu vastuseta väravat ja läks pausile 15:11 eduseisus.

Teisel pooltunnil käristas kodumeeskond aga vahe kiirelt seitsmeväravaliseks ja mängu enam käest ei andnud. Vaikselt kasvatati edu kogu poolaja vältel ning lõpuks saadi kindel 33:22 võit. Dmõtro Jankovski ja Antti Rogenbaum viskasid võitjatele 6, Markus Oliver Mädo ja Mihkel Kalvet kaotajatele 5 väravat.

Meeskonnad kohtuvad Kehras uuesti juba kolmapäeval Eesti meistriliiga raames.

Järgmised mängud Eesti karikavõistluste veerandfinaalides:

15.11. Kell 18.45 HC Tallinn – Põlva Serviti
17.11. Kell 19.00 Põlva Serviti – HC Tallinn