Tasavägiselt kulgenud avapoolaja võitis Viimsi kolme tabamusega, kuid tegi teise pooltunni alguses 6:2 vahespurdi, millega läks juhtima 19:12 ning rohkem tagasi ei vaadanud. Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rail Ageni 8 ja Robin Oberg 5 ning kaotajatel Martin Adamson 7 ja Ailar Puhasmets 4 tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: "Saime mängu hästi käima ja juhtisime 3:0, kuid siis vajusime ära. Eks me pisut alahindasime vastast ning ka vorm pole veel kõige parem. Teisel poolajal Tapa noored väsisid ja meie kogemused pääsesid maksvusele. Viskasime nad üle."

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: "Esimesel poolajal hoidsime joonisest kinni. Mängisime pikka rünnakut, liikusime palju ja nõelasime vastast. Pärast vaheaega väsisime, tegime vigu ning vastane lõikas palle vahelt ära, mille pealt teenis kiirrünnakuid. Samuti lõhkus nende 5-1 kaitse meid, mida hakkasime kartma. Klassivahe oli olemas, aga meie üldine mängupilt jättis meeldiva mulje."

Tabeliseis: Viljandi HC 8 (4-st mängust), Põlva Serviti 6 (4), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 4 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (3), Aruküla SK 1 (3), Audentes SK 1 (4), SK Tapa 0 (3) punkti.