Vaatamata sellele, et Austraalia käsipalli naiskond oli MM-i nõrgim koondis, pakkusid austraallased meedias palju kõneainet. Nimelt jäeti MM-ilt välja Hannah Mouncey, ehkki sportlane koondist MM-valikturniiril sai aidata.

Nüüd rääkis Mouncey Austraalia meediale, mis tema hinnangul otsuse põhjuseks oli. "Võin kinnitada, et mind jäeti MM-ilt eemale, sest grupp mängijad koos meie kapteniga ei soovinud minuga riietus- ega duširuumi mängu eel jagada. See oli ainus põhjus, mille peatreener välja tõi."

Mouncey lisas, et koondis teadis, et nende otsus võib saada negatiivset tagasisidet ning seega otsustati seda põhjendada väitega, et sportlane polnud lihtsalt piisavalt heas vormis.

Mouncey jaoks on koondisekarjäär tõenäoliselt läbi. "Ütlesin mängijatele otse näkku, kuhu nad minna võivad, kui nad hakkasid mulle seletama, kus ma võiks riideid vahendada."

"Hannah ei mahtunud 16 naise sekka, kes MM-ile minna said," selgitas Austraalia käsipalliliit. "Paraku ei saa me kõiki pühendunud sportlasi kaasa võtta. Hannah oli üks paljudest, kes ei mahtunud koosseisu."

Mouncey jõudis käsipallurina esindada ka Austraalia meeste koondist, saades aastate 2013-2015 jooksul kirja 22 kohtumist. 2015. aastal alustas sportlane hormooniteraapiaga ja 2016. aastal käis ta soovahetusoperatsioonil.

Hannah Mouncey on aktiivselt tegelenud ka ragbiga.