Avaringis sai Serviti kodusaalis ülekaaluka 34:14 võidu, ent Viljandis nii lihtsalt ei läinud. Henri Sillaste viskas küll külaliste kasuks kohtumise avavärava, kuid peagi oli Viljandi ees 2:1 ja 3:2. Siis tegi Serviti aga 5:0 vahespurdi ja asus juhtima 7:3. Võõrustajad võitlesid hästi ning 19. minutil vähenes vahe kapten Kristjan Kooviti viske järel kahele väravale – 8:10.

Serviti peatreener Kalmer Musting võttis meeskonna kokku ja nõuanded mõjusid. Põlvalastel sattusid heasse hoogu Sillaste ja Alfred Timmo ning 26. minutiks juhiti 15:10. Vahe kasvas pisut veelgi ning Sander Sarapuu tabamus tegi vaheajaseisuks 17:11.

Teise pooltunni algus osutus väravatevaeseks, eriti oli palli võrkusaatmisega raskustes Serviti. Möödus pea viis minutit, enne kui põlvalased mulkide värava lukust lahti keerasid. Selleks ajaks oli Volodimir Maslak tabanud kahel korral ja vähendanud vahe neljale väravale.

Mäng muutus jõulisemaks ning kaheminutilisi karistusi sadas mõlemale poole, ent vahe püsis nelja-viie peal. Serviti oli siiski see, kes poolaja keskel otsustavalt eest läks. Ivan Telepnev, Sillaste kahel korral ja Kristjan Muuga olid täpsed ning külalised juhtisid 47. minutil 25:17.

Marko Koks võttis lühikese aja jooksul teise time-out'i ning Andrei Hapali ja Kooviti väravate vahele mahtus Peeter Pariku karistusvisketõrje. Serviti vastas 3:0 vahespurdiga ning suurenenud edu käest ei andnud. Seisul 22:30 jäi Viljandi 57. minutil kahemehelisse vähemusse ning tiitlikaitsja jõudis kahekohalise edunumbrini.

Serviti võitis lõpuks 32:23 ja jätkab 15 punktiga kolmandal kohal. Neli vooru enne põhiturniiri lõppu on Viljandi 9 punktiga viies. Sillaste viskas põlvalaste kasuks kuus, Timmo viis, Muuga, Hendrik Varul ja Stanislav Holodjuk neli väravat. Viljandi poolel sai Maslak kirja kuus ning pärast pikemat pausi platsile naasnud Madis Parik neli tabamust.

Meistriliiga 10. vooru mängud neljapäeval, 17. jaanuaril:

19:00 Põlva Coop – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

19:00 SK Tapa – HC Viimsi/Tööriistamarket