Makedoonia ekskoondislase Ivan Telepnevi avatabamusele oli kodumeeskonnal võimas vastus olemas. Järgmise viie minutiga visati kuus vastuseta väravat ning Markus Viitkar seadis tabloole numbrid 6:1! Kui pool avapoolajast oli kulunud, juhtis Tallinn 8:4. Nüüd hakkas Serviti vahet tõsisemalt kinni nõeluma ja hoides pealinlasi seitse minutit väravapõuas, viigistati 21. minutiks seis Hendrik Varuli käe läbi.

Mullu kolmes erinevas sarjas kõik üheksa omavahelist kohtumist kaotanud Tallinn sai uuesti ette, ent 23 minutit pärast eelmist eduseisu viis paremäär Sander Sarapuu põlvalased 11:10 juhtima. Poolaja lõpp sujus jälle paremini Jüri Lepa hoolealustel, kes Robin Obergi ja Rauno Ausi viimase minuti väravate abil läksid puhkepausile 14:12 eduseisus.

Teine pooltund algas nii nagu esimene lõppes ehk vasakäär Ausi tabamusega. Viitkar kasvatas võõrustajate edu veelgi, aga siis oli jälle aeg Serviti spurdi jaoks ning seis oli 16:15. Väravaid lisandus visalt, ent peamiselt viskas neid Tallinn ja kui veerand tundi jäi mängida, tabas Tallinna mängujuht Uku-Tanel Laast viiendat korda selles kohtumises, seisuks 21:17.

Serviti oli suurtes raskustes palli väravasse saamisega ning suutis seda tosinaminutilise perioodi jooksul vaid korra. 55. minutil asus Tallinn pärast Viitkari tabamust juhtima 26:18 ja kuigi põlvalased lõpetasid kohtumise 5:1 spurdiga, jäädi hiljaks ning võidupunktid kirjutati tulemusega 27:23 Tallinna kontole.

Laast viskas võitjate kasuks seitse, Viitkar ja Rainer Kelk viis ning Oberg kolm väravat. Kaotajate poolel jäi Henri Sillaste arvele kuus tabamust, Telepnev lisas neli, Varul ja Henri Hiiend kolm väravat. HC Tallinn jätkab täisedu ehk kaheksa punktiga, Servitil ja ühe kohtumise vähem pidanud HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil on viis silma.