Esimese mängupäeva lõpuks on Siuntio IF, Põlva Servitil ja HC Kehra/Daisyl kõikidel 4 punkti, HC Viimsi/Tööriistamarketil 2 punkti. Ülejäänud meeskonnad punktiarvet ei avanud.

SK Tapa ning Siuntio IF mäng oli tasavägine. Mängu võitis Siuntio IF tulemusega 24-22, poolaeg 14-9. Võitjate resultatiivseim oli Ravo Voosalu 6 ning Tapa meeskonnast Kaimar Lees 6 väravaga. Mängu parimateks mängijateks valiti Siim Valdlo ja Siuntio väravavaht Rony Leven.

Põlva Serviti kohtus Viljandi HC meeskonnaga. Mäng lõppes Serviti võiduga 29-17, poolaeg 12-8. Põlva resultatiivseim oli Raido Peedomaa 6 väravaga. Viljandist viskas enim neli väravat Ott Varik, kes valiti ka meeskonna parimaks mängijaks. Serviti parimaks mängijaks sai Jevgeni Kravchenko.

HC Viimsi/Tööriistamarketi ja HC Kehra/Daisy omavahelise mängu võitis HC Kehra/Daisy tulemusega 33-28, poolaeg 17-15. Võitjate resultatiivseim oli Rando Juku Sirkas 9 väravaga. Viimsi/Tööriistamarketi suurim väravakütt oli Tarmo Ulla 6 väravaga. Parimateks mängijateks valiti Jürgen Rooba Viimsist ja Uku-Tanel Laast Kehrast.

Siuntio IF ja Aruküla mängu võitis Siuntio tulemusega 32-26. Poolaja võitis Aruküla 15-12. Resultatiivsemad mängijad olid Ravo Voosalu 7 väravaga Siuntio poolelt ning Helvar Kuhi ja Rauno Esop, mõlemad 6 väravaga Arukülast. Mängu parimateks mängijateks valiti Andreas Kommer/Aruküla ja Patrick Grönberg/Siuntio.

Tulemused 31.08.2012:

HC Kehra/Daisy -Aruküla 40-22 (22-8)
HC Kehra resultatiivseim Kaspar Lees 10 väravaga. Aruküla resultatiivseim oli Rudolf Põld 7 väravaga. Selle mängu parimateks mängijateks valiti Indrek Napsep Kehra poolelt ja Rudolf Põld Aruküla poolelt.

Viljandi HC -HC Viimsi/Tööriistamarket 20-24 (10-14)
Võitjate poolelt oli Sten-Erik Lepp 7 väravaga resultatiivseim ning Viljandi poolelt viskas Kristo Voika 8 väravat. Mängu parimad olid Rasmus Ots Mulgimaalt ja Timo Hännikäinen Viimsist.

SK Tapa - Põlva Serviti 16-29 (8-16)
Serviti resultatiivseim 7 väravaga oli selles mängus Roman Ayzatullov, kes valiti ka meeskonna parimaks mängijaks. Tapa meeskonnast viskas Siimo Tänavots enim 5 väravat. Parimaks Tapa meeskonna mängijaks selles mängus valiti Siim Sell.