Põlvalased on nüüd seitsme mänguga kogunud 9 punkti ja jagavad liidrikohta mulluse võitja Minski SKA-ga. Tõsi, liiderduole hingavad kuklasse veel kolm klubi.

Serviti peatreener Kalmer Musting küsis pärast koduliiga kaotust Viljandi HC-le ja enne reisi Valgevenesse: "Ehk aitab meil oma mängu leida keskkonnavahetus ja mängud teistsuguste vastastega?". Vastus on ilmselt käes: laupäeval mängiti viiki tiitlikaitsja Minski SKA-ga ja täna saadi oluline võit Brestis.

Põlvalased said juba poolajaks neljaväravalise eduseisu 16:12 ja suurendasid seda lõpuvileks veel kahe võrra ning tabelisse kirjutati hooaja neljas võit tulemusega 28:22. Ardo Puna viskas Serviti kasuks 8, Hendrik Varul 5, Kristjan Muuga 4 ja Pavel Turajev 3 väravat.

Teises pühapäevases kohtumises alistas SKA leedulaste Vilniuse VHC Šviesa kodus kindlalt 39:23 (21:15) ja on nagu Servitigi kogunud 9 punkti. Meškovil on 8, Riihimäe Cocksil 7 ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil 6 punkti. Viimasel kahel võistkonnal on aga üks kohtumine vähem peetud. BHL-i parim snaiper on endiselt kehralane Marko Slastinovski 50 väravaga.