Serviti alustas Kehras tormiliselt – Anatoli Tšezlov, Stanislav Holodjuk ja Henri Sillaste viisid tiitlikaitsja nelja minutiga 3:0 ette. Dmõtro Jankovski avas küll võõrustajate väravatearve, ent kui 8. minutil tuli Sillaste kolmandast tabamusest juba 6:1, võttis Kehra treeneritepaar Kaupo Liiva-Mart Raudsepp aja maha.

Sillaste järjekordne värav viis külalised 8:2 juhtima, kuid mitu kaheminutilist karistust andsid kehralastele võimaluse kolm vastuseta palli vastaste võrku saata. Uuesti sai Serviti viiega eest, aga 23. minutil seisult 8:12 algas kodumeeskonna spurt. Endiselt häirisid põlvalaste mängu eemaldamised ja Uvis Strazdinš realiseeris raudse järjekindlusega karistusviskeid.

Kehra tegi nelja minutiga 4:0 vahespurdi ning Strazdinši tabamus seitsme-meetri-joonelt tõi tabloole 12:12 viigi. Avapoolaja viimane sõna jäi siiski Holodjukile, kelle värav saatis tiimid riietusruumi Serviti napis eduseisus. Huvitav märkida, et Kehra tosinast väravast läksid koguni 11 nelja võõrleegionäri arvele, ühe lisas Janar Mägi.

Teise pooltunni alguses sai Serviti kahega eest, ent 36. minutil tuli pärast Mägi ja Jankovski väravaid esmakordselt pärast avavilet viik, 16:16. Läks mööda veel kaks minutit ning Strazdinš viis Kehra 18:17 juhtima. Serviti peatreener Kalmer Musting võttis viie minuti jooksul kaks korda minutilise mõtlemisaja, aga ei aidanud seegi.

Andrei Vahnovitš, Jankovski ja Kaspar Lees kasvatasid Kehra edu juba neljaväravaliseks. Mäng muutus tuliseks ning tõestati, et kahe Eesti tippklubi vastasseisu mahub kõike – põlvalane Alfred Timmo sai punase kaardi, kaheminutilisi karistusi sadas mõlemale poole ning väravavahid Mikk Aasmaa ja Jürgen Lepasson tõrjusid karistusvisked.

Servitil oli aga kaks "muutujat", kes tõesti muutsid mängukäiku – üks oli puurivaht Lepasson ja teine Sillaste. Kui Strazdinš 47. minutil Kehra 22:18 juhtima viis, algatas Eesti rahvusmeeskonna vasakäär tagaajamise. Koondisekaaslane Henri Hiiend lisas ühe tabamuse ning siis viskas Sillaste kolm väravat järjest ja Serviti oli jälle ees – 23:22!

Viigini, ega ka vajamineva võiduni Kehra enam ei jõudnud ning Serviti sai 25:24 võidu. Sillaste arvele jäi lõpuks kümme väravat, Hiiend ja Holodjuk lisasid neli. Kehra poolel tabas Strazdinš kaheksa, Jankovski kuus ning Lees ja Vahnovitš kolm korda.

Meistriliiga vaheturniiride viimased mängud:

4.04. 19:00 SK Tapa – Aruküla/Audentes

5.04. 19:00 Viljandi HC – HC Viimsi/Tööriistamarket