A-vaheturniiri avamängus kohtusid Põlva meeskonnad omavahel. Mõlemat tiimi juhendav Kalmer Musting andis Serviti ridades puhkust kolmele kogenud pallurile ning nii jäid kohtumisest eemale Eston Varusk, Henri Sillaste ja Kristjan Muuga. Musting ise istus Coopi treeneripingil, tiitlikaitsjat juhendas Rein Suvi.

Hendrik Varuli ja Mathias Rebase väravatest juhtima pääsenud Serviti lubas vastasel 3:1 eduseisus kuue minutiga teha 5:0 vahespurdi ning jäi pikaks ajaks tagaajaja ossa. Hästi tabasid Coopi poolel Tõnis Kase ja Marken Järv, kes eduseisul 9:5 olid visanud kahe peale seitse väravat.

Coop hoidis edu ja alles poolaja lõpul hakkas Serviti järgi tulema. 26. minutil tuli Carl-Eric Uibo väravast 14:14 viik, ent Kase oli pidurdamatus hoos ja vaheajale mindi Coopi juhtimisel 17:16. Tänavu kahel korral meistriliiga kuu parimaks mängijaks valitud Kasel oli kirjas juba kaheksa tabamust.

Teine pooltund algas nagu esimenegi, Varuli väravaga, aga Tõnu Jõks ja Kase taastasid Coopi edu. Uuesti jõudis Serviti viigini 41. minutil, mil pärast Henri Hiiendi tabamust süttisid tablool neli kahte. Kolm minutit hiljem viis Varul tiitlikaitsja esmakordselt pärast kohtumise algust juhtima, 23:22 ning lisas peagi veel kaks väravat.

Üheksaks minutiks "kuivale" jäänud Coop nägi vastaste 7:0 vahespurti ning kõikide sarjade peale kümnes järjestikune võit tuli Servitile tulemusega 34:31. Varul ja Alfred Timmo viskasid seitse, Hiiend ja Stanislav Holodjuk neli väravat. Üleplatsimehena jäi Kase arvele 12 tabamust, viis Coopi pallurit said kirja kolm väravat.

Kohtadele 5.-8. peetaval B-vaheturniiril alustas Viimsis paremini Aruküla/Audentes. Avavilest peale saadi juhtima ning 12. minutil tuli Antti Rogenbaumi viskest 7:3. Viimsi jõudis mitmel puhul kahe värava kaugusele, et siis vastased jälle kaugemale eest lubada. Vaheajaks juhtis Aruküla/Audentes 14:10.

Viimsil olid puudu mitmed võtmemängijad – näiteks tuli hakkama saada ilma Aleksander Oganezovi ja Rail Agenita. Ka teine pooltund algas külaliste kontrolli all ning Rauno Kopli ja Rasmus Varik kasvatasid edu juba kuuele väravale. 41. minutil tuli Kopli viskest arukülalaste õhtu suurim edu, 21:14, kuid Viimsi polnud veel alistunud.

Korduvalt võideldi vahe kolmele-neljale väravale, ent ei enamat ning Aruküla/Audentes lõpetas 9-mängulise ja neljakuulise kaotusteseeria 27:21 võiduga. Kopli tabas kaheksa, Kaimar Lees neli ja Rogenbaum kolm korda. Kaotajate resultatiivseim oli Arlo Talmar nelja väravaga.

A-vaheturniiril juhivad HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Serviti 25 punktiga, HC Tallinnal on kolm silma vähem. 15. vooru viimases mängus on laupäeval algusega kell 16 vastamisi Kehra ja Tallinn. B-vaheturniiril muutus heitlus kuuendale kohale ülipõnevaks, sest liider Viljandi HC (13) järel on võrdselt kuus punkti SK Tapal, Viimsil ja Aruküla/Audentesel.