Mäng oli võrdsem kui kolmapäeval Põlvas peetud seeria avamäng. Teisel poolajal lasi Serviti korduvalt Viimsi haardeulatusse, kuid otsustavatel minutitel tegid põlvakad vahe siiski sisse.

Serviti kasuks viskasid Ardo Puna, Henri Sillaste ja Roman Aizatullov 7 väravat. Teine leegionär Andrii Ternovõi lisas 5 tabamust. Üleplatsimees oli Viimsi kasuks 11 väravat visanud Aleksander Oganezov. Siim Pinnonen lisas 7 tabamust.

"Olime täna kaitses viletsad!" põrutas Serviti peatreener Kalmer Musting. "Samuti ei suutnud me pidurdada Aleksander Oganezovit. Ta ei halvanud meie mängu ainult väravate viskamisega, vaid tekitas meie kaitseliinis üldse palju segadust. Meie mäng oli liiga kõikuv ka. Saime nelja-viiega eest ära ja selle asemel, et edu vormistada, tegime kiirustatud viskeid ja lasime nad hoopis lähemale."

Musting tundis heameelt, et vigastuste tõttu pikki mängupause pidanud leegionärid Roman Aizatullov ja Andrii Ternovõi viskasid kahe peale tosin väravat. "Ma loodan, et saan neid poolfinaalis rahulikult mängitada ja kui me ikka finaali ka jõuame, siis suudavad nad finaalseerias juba tublisti meile juurde anda."

Viimsi loots Ain Pinnonen ütles, et tema hoolealused tegid parema mängu kui kolmapäeval Põlvas, kuid ainuüksi ilusa mängu eest poolfinaalis punkte ei anta. "Rünnak oli kindlasti parem. Oleks me eile sama palju väravaid visanud, oleksime Põlvas võitnud. Samas hakkas kaitse lonkama," ütles Pinnonen ja kiitis samuti üleplatsimeest Oganezovit. "Ta oli tubli. Võttis palju enda peale ja oli meie täisväärtuslik liider."

Serviti võib finaalikoha kindlustada 25. aprillil, kui kell 19:00 võõrustatakse Viimsi/Tööriistamarketit Mesikäpa hallis. Teises poolfinaalis peetakse teine mäng reedel kell 19:00 Kehra spordihoones. Seeria avamängus sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Viljandis sealse meeskonna üle kuueväravalise võidu.