Põlvas algas tähtis kohtumine võõrustajate domineerimisel. Minski SKA vastu pühapäeval suurepärase partii esitanud ja teisipäeval 24. sünnipäeva tähistanud Henri Hiiend avas skoori, Alfred Timmo lisas kohe teise värava. 13. minutiks juhtis Serviti 6:3 ning kolm minutit hiljem juba 9:5.

Servitist nii esimeses liigamängus kui karikafinaalis üle olnud Tallinn tegi avapoolajale tugeva lõpu ning 22. minutil tõi Uku-Tanel Laast tabloole viiginumbrid 10:10. Peagi viis Markus Viitkari täpne karistusvise pealinlased juhtima ning vahejale mindi Tallinna 13:12 eduseisul.

Teisel poolajal tuli väravaid esialgu visalt ja alles 34. minutil viigistas Hendrik Varul seisu. Timmo viis Serviti uuesti juhtima ja kuna Tallinn suutis 13 minutiga visata vaid ühe värava, siis said põlvalased 43. minutil pärast Varuli tabamust juba 18:14 ette. Külalistel haaras liidrirolli Laast ning tema ja Viitkari väravatest vähendati vahe minimaalseks.

Seisul 19:18 kasutas Serviti peatreener Kalmer Musting minutilist mõttepausi, pärast mida tabas kahel korral Martin Grištsuk ja korra Hiiend ning vahe oli jälle kolm väravat – 22:19. Viitkari, Robin Obergi ja Enrico Antoni tulemusliku tegutsemisega saabus 53. minutil 23:23 viik ning minut hiljem oli seis 24:24.

Nüüd tabasid Serviti poolel järjest Hiiend ja Varul ning Tallinn vastaseid enam kätte ei saanud. Põlva võttis tähtsa võidu tulemusega 28:26. Hiiendi arvele jäi kuus tabamust, Varul, Grištsuk ja Timmo viskasid neli väravat. Tallinnal lasus skoorimine kolme mehe õlgadel, sest Viitkar tabas üheksa, Laast seitse ja Oberg viis korda.

Meistriliigatabeli teises pooles peeti oluline mäng Arukülas, kus SK Tapa tõi tagasi kõrgliigasse kogenud väravavahi Mikola Naumi, aga Aruküla/Audenteski oli talvepausil ridu täiendanud. Eelmisel hooajal Kehras mänginud ja varem Riihimäe Cocksiga kuuel korral Soome meistriks tulnud 37-aastane Antti Rogenbaum debüteeris võõrustajate ridades.

Tapa sai kaheksa minutiga algedu 4:1, ent Aruküla/Audentes jõudis Aleksander Kesküla, Rogenbaumi ja Martin Kalveti väravate abil viigini. Uuesti haaras Tapa ohjad ja hakkas vaikselt eduseisu kasvatama – 23. minutil juhiti 11:6 ning poolajapausile minnes 14:9.

Teise pooltunni algul kasvas vahe 16:9 peale, enne kui arukülalased 3:0 vahespurdi tegid. 16:12 eduseisul hakkasid Tapal suurepäraselt tabama Raimond Himma, Ivary Volkov ja Vahur Oolup ning vahe ainult kasvas. 41. minutiks oli see juba kahekohaline, 22:12 ja kolm minutit hiljem 25:13!

Suurest kaotusseisust Aruküla/Audentesel välja tulla ei õnnestunud ja Tapa sai hooaja suurima võidu tulemusega 35:19. Oolup viskas üheksa, Volkov seitse ja Himma kuus väravat, kaotajate poolel olid täpsemad Kesküla ja Karl Martin Kiis nelja tabamusega.

Meistriliiga 11. vooru ülejäänud mängud:

24.01. 19:00 HC Viimsi/Tööriistamarket – Põlva Coop

27.01. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Viljandi HC