Küllalt tasavägise avakohtumise eelmisel nädalal Viljandis 28:22 võitnud Serviti ei kavatsenud midagi juhuse hooleks jätta ning tegi välkalguse. Henri Sillaste, Alfred Timmo ja uuesti Sillaste viisid võõrustajad neljandaks minutiks 3:0 juhtima, sundides mulkide peatreener Marko Koksi kohe minutilist vaheaega kasutama.

Ei aidanud esialgu seegi – Sillaste ja karistusviske realiseerinud Mathias Rebane rebisid vahe suuremaks. Kuuendal minutil tuli Mikk Varikult külaliste avavärav ja Hendrik Koks tegi karistusviskest seisuks 5:2. Serviti vastas sellele viie järjestikuse tabamusega ja Arturs Meikšans kasvatas edunumbrid kahekohaliseks, 14:4. Poolajaks juhtisid põlvalased 18:7.

Teine pooltund algas vaheldumisi väravaid visates, ent kauaks võrdset mängu siiski ei jätkunud. Viljandi proovis tekitada ülekaalu, asendades väravavahi seitsmenda väljakumängijaga, kuid Serviti postide vahel seisnud Jürgen Lepasson saatis 44. minutil palli tühja väravasse seisuks 27:11.

Mulgid said mõned väravad juurde ja Aleksander Pertelsoni viske järel tuli 28:13. Viimase 14 minutiga tabas Viljandi veel vaid korra, samas kui põlvalased olid täpsed tosinal puhul ning said 40:14 võidu. Tõnis Kase viskas kaheksa, Rebane kuus ja Sillaste viis väravat, kaotajatel tabas Koks viis korda.

Nii on koha 7. ja 8. detsembril Põlvas toimuvale karikavõistluste finaalturniirile kindlustanud kolm meeskonda – Serviti, Põlva/Arcwood ja karikakaitsja HC Tallinn. Neljas poolfinalist selgub pühapäeval kell 16 algavas kohtumises, kui Põlva Coop võõrustab HC Kehra/Horizon Pulp&Paperit. Viimasel on avamängust kaasas 32:12 võit.