Karistusviset läks viskama eelneval 7 meetri karistusviskel eksinud Lepp ning tagas Bernburgile 33:32 võiduga liigas tänavu esimese võidu võõral väljakul. Kokku jäi HC Tallase kasvandiku arvele 11 väravat, neist kolm karistusvisetest, vahendab hctallas.ee.

"Viskasin viimase karistusviske väravahi jalge vahelt, puurivahi jala riivakaga lendas pall õnneks siiski väravasse. Peale seda hüppasid mu klubi mängijad mulle selga ning tegid külakuhja", lausus Lepp, kelle sõnul jooksid platsile ka kõik 20 Bernburgist tulnud fänni, kes olid ette võtnud 5 tunnise autosõidu.

"Lõpuks ometi saime oma mängumasina käima ka võõrsil. Alustasime eriti hästi - 13. minutil juhtisime 10:5 ja 26. minutil 17:10. Poolajaks said nad vahe tagasi tehtud ning teine poolaeg pidevalt punkt-punkt mäng kuni lõpuni", lausus eestlane, kelle meeskond oli veel 2 minutit enne lõppu kaotusseisus 30:32.

"Tegin ühe oma parima mängu Saksamaal - lisaks väravatele õnnestus kaaslastele anda ka mitmeid resultatiivseid sööte", ütles Lepp, kes mängis kaitses 5:1 formatsiooni juures vastaste mängujuhi vastu või siis number kahe positsiooni.

"Tagasiteel tõsteti meeskonna bussi kaks kasti õlut ning valitses ülev meeleolu. Rõõmustati nagu maailmameistriks tuleku korral. Sakslastest mängijad võtsid kohe populaarsed rahvalaulud ette ning hakkasid täiest kõrist võidu puhul laulma. Meie 63-aastane peatreener Helmut Röder võttis kiirelt ka bussis juhtohjad enda kätte - jorises oma käheda häälega bussi ees saksa šlaagrit ning mängijad kordasid tema laulusõnu. Uskumatult võimas ja naljakas elamus! Kui minu vanamees (Jüri Lepp) või Kalmer Musting ka peale võidumängu bussis sedasi tegutseks, siis mängijad laseksid naerukrampidest püksi. Siin elatakse emotsioonid ikka tõsiselt välja ning see käib elu juurde. Vahepeal juba mõtlesin, et olen sattunud lauljate mitte käsipallurite punti!", lausus suvel HC Kehrast Saksamaale siirdunud Lepp.

Bernburg hoiab nüüd peale 12. vooru seitsmeteistkümne meeskonna seas 7 punktiga kolmeteistkümnendat kohta.