Vigastuse põhjustas Lepale kohtumise 15. minutil Gummersbachi Islandi koondislasest joonemängija Robert Gunnarsson, vahendab hctallas.ee.

„Poolakast vasaksisemine söötis mulle esimese poolaja keskel kehva söödu, üritasin söötu päästa, kuid vägilasemõõtu Gunnarsson jooksis mulle jõhkralt sisse ja napsas palli. Mina lendasin pikali, viiking tegi kiirrünnakust värava ning ei saanud ilmselt arugi, et ma olin temalt tõsise obaduse saanud. Jätkasin mängu valutava õlavöötme kiuste vaid rünnakul, kuid korralikult viset väravale sooritada enam ei saanud. Mängu viimased 15 minutit võttis Gummersbachi mängija mind personaalselt, seisin keskjoonel ja teised mängisid 5:5 vastu. Tänu sellele ei saanud valutav viskekäsi nii palju koormust", lausus Lepp.

„Järgmisel päeval teostati põhjaliku arstliku ülevaatuse käigus ka röntgenpildid, õlaliiges õnneks viga ei saanud. Tegemist on tugeva põrutusega rangluu piirkonnas. Esialgse prognoosi kohaselt läheb kuskil kaks nädalat enne kui saan täie jõuga taas palli visata, jooksma saan hakata järgmisel nädalal. Kahjuks ei saa ma Bernburgi selle aastanumbri kahes viimases liigamängus kaasa lüüa, kuid minu jaoks on esmatähtis aidata Eesti koondist jaanuaris MM-valikturniiril", lausus augustis Saksamaa klubiga üheaastase lepingu sõlminud HC Tallase kasvandik.

Lepa klubi kaotas Gummersbachile koguni 22:42 (9:21). Lepa arvele jäi 4 väravat. „Esitasime äärmiselt kehva partii. Paljud meie mängijad alustasid mängu mõttega, et nii kui nii kaotame ning hoiame ennast parem laupäevaseks tähtsaks liigamänguks. Minul oli küll peale mängu häbi, et nii suurelt hävisime!", lausus Lepp, kes avaldavas tunnustust vastaste tugevale kaitsemängule ja kiirrünnakute suurepärastele lahendustele.

„Gummersbachi kaitsemäng jättis ääretult tugeva mulje. Nende 6:0 kaitse oli väga agressiivne - palliga ründemängijale käidki kogu aeg 8-9 m peal vastas. Gummersbachisugust agressiivset ja vea piiril tegutsevat robustset kaitset olen kohanud vaid paari aasta taguse Kaunase Granitase vastu mängides", kommenteeris Lepp.