Kodusaalis 648 pealtvaataja ees viskas Lepp 6 väravat, 6 tabamust jäi ka eestlase poolakast meeskonnakaaslase Bogumil Buchwaldi arvele, kirjutab hctallas.ee

Bernburgi eest tegi silmapaistva mängu ka Hollandi koondise väravavaht Luchien Zwiers.

Rostocki poolel viskas 5 väravat Rootsi kodakondsusega mängujuht Sasa Todosevic, Tšehhimaa koondise paremakäelise tagamängija Micheal Bruna arvele jäi 2 väravat.

"Olime liigas kuus viimast mängu kaotanud ning juhtkonna poolt oli treeneritele ning mängijatele tugev surve peale pandud. Viimase kahe nädala jooksul oli näha, et treener on treeningutel kasutusele võtnud uued võtted ning harjutuskordade kvaliteet on paranenud", lausus Lepp, kellel tuli ka endal treeneriga nelja silma all kriisiolukorra tõttu vestelda ja nõu pidada.

"Vastased asusid enne mängu seitsmendal positsioonil ning meie viimasel ehk 17.-l. Pidime selle mängu võitma, muidu oleks olukord väga nukraks läinud. Millegipärast oleme koduväljakul hoopis teisest puust kui võõrsil – kodus oleme viiest mängust võitnud kaks ning viigistanud ühe, võõrsil aga kaotanud kõik 6 mängu“, lisas Lepp.

Lepa klubi hoiab nüüd Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsoonis 17 meeskonna hulgas 5 punktiga viieteistkümnendat kohta.