Tapa ja Audentese vahelist mängu juhtisid enamuse mänguajast külalised Tallinnast, kes võitsid avapoolaja 10:8. Kohtumise lõpp kulges võrdselt ning mäng lõppes 22:22 viigiga. Seejuures viskas otsustava värava Audentese rivistusse kuuluv Kristjan Ojasaar viimasel minutil. Külalistel oli võimalus ka võit võtta, ent päris lõpu eel ei suudetud realiseerida kiirrünnakut. Meeskondade resultatiivseimad olid Tapalt Mihkel Keldoja seitsme ja Audenteselt Ojasaar üheksa tabamusega.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: „Meie jaoks oli see tulemus võrreldav pigem kaotuse, kui võiduga. Meestel tuli kramp sisse, samuti andis tunda treenituse puudujääk. Vastane aga näitas ennast parimast küljest. Lõpp kujunes loteriiks, kus mõlematel olid võiduvõimalused. Enda meeskonnast tahaksin esile tõsta Margus Õuna, Artur Oganezovit, Martin Adamsoni ja Mihkel Koppelmanni. Teised pingutasid ka, ent oma kohta päris välja mängida ei suutnud.“

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: „Kui arvestada seda, et mänguohjad olid pidevalt meie käes ning lõpus ei suutnud me kiirrünnakut realiseerida, siis valmistas viik pettumust. Teisalt oli see meile esimeseks punktiks ja oleme selle üle õnnelikud. Meeskond oli ennast õigesti häälestanud ning tegi seda mis ette nähtud. Jäime hätta nurkades, kuid kokkuvõttes näitas meeskond sel hooajal esimest korda head mängu.“

Järjekordse võidu teenis Serviti, olles võõrsil 38:25 (20:13) üle HC Viimsi/Tööriistamarketist. Ardo Puna tõi võitjatele kümme ning Tarmo Ulla kaotajatele viis väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Juba avapoolaja seis näitas seda, et kaitsega ei saanud ma rahule jääda, sest meeskonnad rõhusid rünnakule. Teise poolaja alguses vahe kärises veelgi ja matši lõpp oli juba vormistamise küsimus. Meid tabas aga valus tagasilöök, sest Siivo Sokk sai vigastada. Nüüd suureneb osade mängijate koormus veelgi.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Meie kaitse ei pidanud ja vastane tegutses väljakul samuti hästi. Esitasime kehva partii ning meeskonnas ei kerkinud esile liidrit, mida näitab kasvõi see, et kõik tegid võrdselt skoori.“

Kaks punkti kirjutas turniiritabelisse ka Kehra/Horizon Pulp&Paper, alistades Põlvas sealse Värska Originaali 39:25 (20:11). Uku-Tanel Laast viskas võitjate poolelt 11 ning Raiko Rudissaar kaotajatelt üheksa väravat.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: „Poisid olid täna särtsu täis ja see on hea märk enne Balti liigat. Esimesed kümmekond minutit sai näha võrdset käsipalli, aga siis pääsesid meie kogemused maksvusele. Ma ei oodanud nii suurt võitu, pealegi mängis Värska hästi. Igatahes praegu tundub meeskonna hetkeseis hea.“

Värska Originaali juhendaja Rein Suvi: „Antud hetkel ongi jõudude vahekord selline nagu tabloolt välja paistis. Me ei mänginud halvasti, ent vastane liikus hoopis paremas tempos, mille pealt teenis kiirrünnakuid. Meil oli tagaliinis kasutada vaid kolm meest, kes kõik tegutsesid hästi. Poistel tahtmist jagus, kuid väsimuse pealt tuli sisse eksimusi.“

Tabeliseis 6. vooru järel: Põlva Serviti 12, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12, Värska Originaal 8, HC Viimsi/Tööriistamarket 6, Aruküla SK 6, Viljandi HC 2, SK Tapa 1, Audentes 1 punkti.

Tulemused:

HC Viimsi/Tööriistamarket – Põlva Serviti 25:38 (13:20)

HC Viimsi/Tööriistamarket: Tarmo Ulla 5, Risto Sidok 4, Rasmus Peterson 4, Priidik Neps 3, Aleksander Oganezov 3, Rail Ageni 3, Owe-Martti Lemsalu 1, Priit Poks 1, Harri Oberg 1.

Põlva Serviti: Ardo Puna 10, Grazvydas Sereicikas 6, Tauri Volt 5, Pavel Turajev 5, Henri Sillaste 4, Raido Peedomaa 4, Henri Hiiend 3, Andreas Rikken 1.

Värska Originaal – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 25:39 (11:20)

Värska Originaal: Raiko Rudissaar 9, Mihkel Muld 8, Robin Oberg 4, Tarmo Salundi 2, Klaus Peeter Rüütli 1, Karl-Magnus Rebane 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 11, Viktor Skrõpak 5, Indrek Normak 5, Jürgen Rooba 3, Mihkel-Matteus Luik 3, Marko Slastinovski 3, Rando-Juku Sirkas 3, Maksim Meier 2, Kaspar Lees 2, Ergo Rohi 1, Kaimar Lees 1.

SK Tapa – Audentes 22:22 (8:10)

SK Tapa: Mihkel Keldoja 7, Martin Adamson 6, Gert Trofimov 2, Rando Sein 2, Mihkel Koppelmann 2, Ailar Puhasmets 1, Siimo Tänavots 1, Sander Annula 1.

Audentes: Kristjan Ojasaar 9, Andris Celminš 6, Tarvo Erimäe 3, Martin Gristsuk 2, Andero Kari 1, Ingmar Kasuk 1.