Viljandi ja Serviti vaheline kohtumine kulges algusest lõpuni võrdselt. Puhkepausiks juhtisid võõrustajad 11:10 ning olid teise poolaja keskel ees 18:17. Seejärel viskasid põlvalased kolm väravat järjest, hoidsid paariväravalist edu lõpuni ning võtsid 27:26 võidu. Koha poolfinaalis kindlustanud Serviti resultatiivseimad oli Raido Peedomaa ja Ardo Puna seitsme ning Viljandil Kristo Voika kümne tabamusega.

Peedomaa tunnustas vastast, kuid tõdes, et Serviti enda mäng on viimasel ajal jätnud soovida. „Viljandit tuleb kiita, nad esitasid südi partii. Olime hädas Voikaga, keda ei suutnud kuidagi ohjeldada. Kui saime eduseisu kätte, siis hakkasime mängima pikemat rünnakut ning tegutsesime üleüldse rahulikumalt,“ lausus Peedomaa. „Pärast aastavahetust pole meie mäng just kõige roosilisem olnud. Peame ennast taas leidma.“

Voika meelest esitas Viljandi hea partii. „Teise poolaja keskel hakati mind personaalselt katma ja siis tabas meid mõõn, millest saime õnneks ruttu üle. Kuigi kaotasime, jättis meie mäng mulle küll positiivse mulje,“ sõnas Voika ning tõi välja arengu põhjuseid. „Oleme hakanud meeskondlikumalt tegutsema ja kaitse pidama saanud, mille najal teeninud kiirrünnakuid. Treener Marko Koks on mängijad individuaalselt tööd teinud ning kõik käivad korralikult trennis.“

Tiitlikaitsja Kehra/Daisy oli Viimsi/Tööriistamarketist kolmandat korda üle, seekord võõrsil numbritega 39:28 (17:10). Võitjate resultatiivseim oli Uku-Tanel Laast seitsme ja kaotajatel Jürgen Rooba 13 tabamusega.

Tapa alistas tänavu esimest korda Aruküla, kui oli kodus parem 30:22 (14:12). Kaks punkti ei tulnud Tapale kergelt, sest umbes veerand tundi enne kohtumise lõppu juhtis Aruküla 19:18. Seejärel tehti Aleksander Oganezovi viie tabamuse toel 8:1 vahespurt ning võeti kaheksaväravaline võit. Oganezov oligi kümne tabamusega Tapa edukaim. Arukülale tõi Andre Sild kaheksa väravat.

Meistriliiga järgmises voorus kohtuvad Viljandi – Värska Originaal (06.03., kell 19.00), Põlva Serviti – Aruküla (07.03., kell 19.00) ja Viimsi/Tööriistamarket – Tapa (07.03., kell 19.00). Mänguvaba on Kehra/Daisy.