Korduskohtumise kolmandal minutil juhtis Oskar pärast Kristo Kiipuse kaht väravat 2:1 ja uskumatu küll – järgmise kaheksa minuti jooksul ei suutnud kumbki meeskond vastase väravat lahti muukida. 14. minutil viis Karl Makko pealinlased 4:2 ette, kuid Raasiku/Mistra vastas nelja järjestikuse väravaga, minnes Kermo Pildeni viskest 6:4 juhtima.

Oskar jõudis jälle viigini ja peagi tegi Polad Mahmudov 7:6. Edu käest ei antud ning väheväravalise avapoolaja võitis Oskar 10:9. Teise pooltunni algatuseks kasvatas 55-aastane ekskoondislane Hendrik Karlson külaliste edu, kuid kiirelt tuli Taavi Tibari ja Nikita Piskunovi tabamustest 11:11 viik.

Väravad osutusid endiselt defitsiidiks ning teise poolaja esimese veerandtunniga maandus pall emmas-kummas väravas vaid seitsmel puhul – tablool säras 13:13 viik. Tasavägine lahing jätkus, Oskar sai mitmel puhul kahega ette, kuid ikka ja jälle jõudis Raasiku/Mistra viigini.

Oskar juhtis 58. minutil 19:18, kuid jäi Kiipuse eemaldamise järel vähemusse ning Kert Liinat viigistas karistusviskest seisu. Viimase kahe minuti jooksul rohkem väravaid aga ei visatudki ning nii edenes koondtulemusega 53:37 veerandfinaali Raasiku/Mistra.

Oskari kasuks viskas Kiipus viis, Mahmudov neli ja Makko kolm väravat, värske veerandfinalisti ridades tabasid Piskunov ja Liinat neli ning Tibar ja Pilden kolm korda. Viimases kaheksandikfinaalis kohtuvad laupäeval kell 19 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja HC Tallinn 2, kus kümnekordne karikavõitja omab avamängust 29:25 edu.