Kehralased alustasid kohtumist paremini ja juhtisid 11. minutiks 6:5, kuid siis läksid põlvalased oma teed ega vaadanud enam kordagi tagasi. Serviti võitis poolaja kolme tabamusega, oli 10 minutit enne matši lõppu ees 26:18 ning võttis neljaväravalise võidu.

Serviti resultatiivseimad mängijad olid Roman Aizatullov 9 ja Ardo Puna 7 tabamusega. Kehra suurimateks skooritegijateks osutusid Marko Slastinovski 6 ning Kaspar Lees 4 väravaga.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Esimesel poolajal näitasid mõlemad meeskonnad head käsipalli, kuid pärast vaheaega hakkas sisse tulema tehnilist praaki. Meie üheks kangelaseks kerkis Denis Lõokene, kes tegi puurisuul umbes 20 tõrjet. Meil toimis võistkondlik kaitse, rünnaku poole pealt võib välja tuua Aizatullovi ja Puna ning avapoolajal tegime vähe pallikaotuseid.“

Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Indrek Lillsoo: „Oleme praegu toored. Pallikäsitlus pole parim ning ka üksteisemõistmine võiks parem olla. Positiivne oli see, et teisel poolajal saime kaitse pidama, kuid siis ei toiminud enam rünnak. Kuna põhiturniiril kohtume Servitiga veel kahel korral, siis pole hullu. Siiski pole me 2016. aastal võidurõõmu maitsnud ja loodetavasti õnnestub meil see nädalavahetusel Balti liigas.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 26 punkti (15-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (14), Viljandi HC 18 (14), HC Viimsi/Tööriistamarket 16 (15), Aruküla SK 11 (14), SK Tapa 4 (14), Audentes SK 3 (14).