Kolmandana vaheturniiri lõpetav HC Tallinn sõitis Põlvasse vaid üheksakesi, ent asus Markus Viitkari karistusviske ja Rauno Ausi värava järel 2:0 juhtima. Läks aega üle viie minuti, enne kui Anatoli Tšezlov põlvalaste tabloopoolelt nulli kustutas. Alfred Timmolt ja Henri Sillastelt tuli peagi lisa ning võõrustajad olid ees 3:2.

Serviti, kelle ridadest puudusid teisipäeval Hendrik Varul ja Kristjan Muuga, sai 5:3 juhtima, pärast mida pealinlaste juhendaja Jüri Lepp aja maha võttis. Pallurid võtsid peatreenerit kuulda – Uku-Tanel Laastu kahe värava vahele mahtus Sergei Glinka tabamus ning Tallinn oli ees 6:5.

Järgmise üheksa minuti jooksul visati kokku vaid kaks väravat ning need läksid Tšezlovi ja Sillaste arvele. Päev varem 35. sünnipäeva tähistanud Eston Varusk tõrjus Viitkari karistusviske ja Sillaste viis liigaliidri 8:6 juhtima. Tallinna kümneminutilise väravatepõua lõpetas 25. minutil Glinka.

Tänavuse hooaja skoorivaeseim avapoolaeg lõppes pärast tallinlaste vasakääre Marek Karu tabamust 9:9 viigiga. Teise pooltunni algul tegi Serviti 10:10 viigiseisult kiire 4:0 spurdi, kui täpsed olid Tšezlov, kahel korral Sillaste ja Henri Hiiend. 42. minutiks kasvas edu juba kuuele väravale.

Peamiselt läbi Glinka ja Laastu üritas Tallinn vahet vähendada, ent lähemale kui neli väravat ei saadud. Varusk tõrjus veel Glinkagi karistusviske, hoogu sattus Martin Grištsuk ja kuus minutit enne lõppu juhtisid põlvalased 25:17. Lõpuminutitel tulid külalised veidi lähemale, aga mitte enam ohtlikult.

Serviti sai oma tänavuse liigahooaja rekordpubliku, 151 pealtvaataja silme all kümnenda järjestikuse võidu tulemusega 27:21. Sillaste tabas kuus, Ülljo Pihus viis, Grištsuk ja Hiiend neli ning Tšezlov kolm korda. Kaotajate poolel olid paremad skooritegijad Laast kaheksa, Glinka kuue ja Aus kolme väravaga.

Järgmised meistriliiga 19. vooru mängud:

27.03. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Põlva Coop

27.03. 19:00 Viljandi HC – Aruküla/Audentes

27.03. 19:30 HC Viimsi/Tööriistamarket – SK Tapa