Serviti läks Viljandis peetud kohtumises vaheajavileks ette 14:10. Teise poolaja alguses suutis kumbki meeskond esimese seitsme minutiga skoori teha vaid korra, aga siis said külalised oma mängumootori paremini käima ning võtsid üheksaväravalise võidu. Põlvalaste poolelt oli resultatiivseim Kristjan Muuga üheksa ja viljandlastelt Robert Lõpp seitsme tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Nagu arvata võiski, kujunes seekordne kohtumine meie jaoks raskemaks. Viljandi on kodus alati hästi mänginud ja nii ka nüüd. Esimesel poolajal tegime kaitses lihtvigu ning jätsime lubamatult palju kiirrünnakuid realiseerimata. Pärast vaheaega seisis meil puurisuul hästi Eston Varusk ning vastasel lõppes rünnakujõud. Meie poolelt võib esile tõsta Kristjan Muuga partii. Kuigi ka tema eksis, oli ta meie mootoriks ja viskas palju väravaid.“

Viljandi juhendaja Marko Koks: „Tuleb tõdeda, et Serviti on meie purematu pähkel. Nende parem treenitus pääses maksvusele teisel poolajal, meie aga siis väsisime. Rõõmu teeb see, et suutsime Serviti hoida 30 värava peal, ent paraku tegime 13 pallikaotust ja nemad realiseerisid 12 kiirrünnakut. Seega karistasid nad praktiliselt kõik meie eksimused ära. Kokkuvõttes jäin meeskonna tegutsemisega siiski rahule.“

Tulemus:

Viljandi HC – Põlva Serviti 21:30 (10:14)

Viljandi HC: Robert Lõpp 7, Ott Varik 3, Karl Roosna 3, Kristjan Koovit 2, Mikk Varik 2, Mark Lõpp 2, Sten Maasalu 1, Madis Parik 1.

Põlva Serviti: Kristjan Muuga 9, Ardo Puna 6, Raido Peedomaa 4, Pavel Turajev 4, Grazvydas Sereicikas 2, Margo Piksööt 1, Tõnu Jõks 1, Henri Sillaste 1, Tauri Volt 1, Henri Hiiend 1.