Põlvasse mitme põhimängijata sõitnud – puudusid näiteks Tarmo Ulla, Aleksander Oganezov ja Rail Ageni – HC Viimsi/Tööriistamarket ei kavatsenud tänavu kodustes sarjades vaid võite tunnistavale Servitile midagi kergelt anda. Väravatevaese alguse järel oli avapoolaja keskpaigaks seis 5:4.

Siis haaras liigaliider ohjad ja suurendas vaikselt edu, kuni juhtis vaheajapausile minnes 15:10. Nii vähe väravaid polnud Serviti koduliigas tänavu avapoolajaga veel visanudki! Teise pooltunni algul lükati sisse aga järgmine käik ning 6:1 spurdi järel oli 37. minutiks edu juba kümneväravaline.

Kui viimsilased saidki vahe üheksa peale, siis vastas Serviti kaheksa järjestikuse tabamusega. Lõpuvile lähenedes eduseis vaid kasvas ning põlvalaste koduste sarjade 19. järjestikune võit kirjutati numbritega 40:19.

Serviti poolel said käe valgeks tosin pallurit, kusjuures kuus meest viskasid neli või enam väravat. Resultatiivsemad olid Sander Sarapuu kuue ja Ülljo Pihus viie tabamusega. Viimsil viskasid Otto Karl Kont seitse, Priit Poks ja Ats Pinnonen kolm väravat.

Õhtu teises mängus võõrustas tabeli "punane latern" SK Tapa üksteist silma rohkem kogunud HC Tallinnat, kellele kaks kuud tagasi kümne väravaga kaotati. Pealinlastel oli kaasas vaid kaheksa väljakumängijat ning võõrustajad alustasid tormiliselt, asudes 3:0 ja 5:2 ette.

Peamiselt Marek Karu ja Veiko Luige väravatest jõudis Tallinn viigini 6:6 ja pärast Sander Sven Annula kahte tabamust sai 9:7 ette. Tapa noor meeskond jätkas võitluslikult ning sai poolajavileks uuesti 13:12 edu. Teisel pooltunnil jätkus vägagi võrdne mäng ja seisuni 18:18 olid tablool säranud kõik võimalikud viigiseisud.

Tallinna kogenuima, Marko Slastinovski kolm järjestikust väravat ja paremäär Enrico Antoni tabamus aitasid aga külalised veerand tundi enne lõppu 21:18 juhtima. Sellist edu enam käest ei antud ja Tallinn sai hooaja seitsmenda võidu tulemusega 27:23 ning tõusis vähemalt üheks päevaks liigatabelis kolmandale astmele.

Pealinlaste täpseim oli kaheksa tabamusega kõik oma väravad teisel poolajal visanud Slastinovski. Karu tabas viis, Annula ja Anton neli korda. Tapa poolel viskas meistriliiga parimaks snaipriks tõusnud Vahur Oolup samuti kaheksa väravat, Gert Trofimov lisas kuus.