Põlvalased jäid küll neljandaks minutiks 1:2 taha, ent see oli ka külaliste esimene ja viimane eduseis. Poolajaks juhtis Serviti kuue väravaga, 20:14 ning Ardo Punal ja Kristjan Muugal oli kirjas vastavalt 6 ja 5 tabamust. Lähemale kui kolme värava kaugusele ei lastud Leedu klubi ka teisel pooltunnil ning mängu lõpuks kirjutati tabelisse 34:30 võit.

Puna arvele jäi lõpuks 12 väravat, Muuga viskas 6, Raiko Rudissaar ja Roman Aizatullov 4, Mario Karuse ja Andreas Rikken 3, Siivo Sokk ja Andrei Ternovõi 1 värava. Ka Granitasel oli üks mees võimsas hoos, sest Vaidas Drevinskas sai oma nimele nagu Punagi, tosin tabamust.

Teises laupäevases B-alagrupi mängus alistas kahe täiseduga meeskonna omavahelises kohtumises Riihimäe Cocks Kehras lätlaste Dobele Tenaxi 28:23 (14:10). Soome meistril on nüüd kolme mänguga 6 punkti ning ainuliidri staatus. Esimese kaotuse kogenud Granitas ja Tenax järgnevad 4, Serviti 2 punktiga. Kaks Valgevene klubi - Minski HC Vitjaz ja Bresti HC Meškov on seni punktita, ent kohtuvad homme omavahel Minskis.

A-alagrupis peeti samuti kaks mängu, mõlemad Lätis. Riia Celtnieks ei suutnud sammu pidada tiitlikaitsja Minski SKA-ga ja kuigi poolaeg kaotati vaid seitsme väravaga, siis mängu lõpuks said valgevenelased ülikindla 41:21 (19:12) võidu.

Läti klubide musta päeva täiendas ka HK Ogre/Miandumi kodus saadud 24:25 (14:12) kaotus Klaipeda Dragunaselt. A-alagrupis on SKA-l ja Dragunasel 4 (mõl. 3 mängust) ning Viljandi HC-l, HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil, Ogre/Miandumil 2 ja Celtnieksil 0 punkti (kõigil 2 mängust).

Pühapäevased mängud Balti Liigas:

13.00 Riihimäe Cocks - Kaunase Granitas-Gaja-Karys (Kehras)

16.00 Minski HC Vitjaz - Bresti HC Meškov (Minskis)

17.00 Põlva Serviti - Dobele Tenax (Põlvas)

18.00 HK Ogre/Miandum - Minski SKA (Ogres)

18.00 Riia Celtnieks - Klaipeda Dragunas (Salaspilsis)