Valitsev Eesti meister andis uuel hooajal Meistrite liigas osalevale Venemaa hõbedaklubile aga kõva lahingu. Veel kuus minutit enne mängu lõppu juhtis St. Peterburg 19:18 ja pall oli Servitil. Põlvalaste rünnakud põrkusid paraku vastu külaliste väravavahti või lõppesid tehnilise praagiga ning nii võtsid venelased neljaväravalise võidu. Serviti resultatiivseimateks osutusid viie tabamusega Raido Peedomaa ja Andrei Ternovõi.

Serviti peatreeneri Kalmer Mustingu sõnul ei suutnud nad Peterburile oma tahtmist lõpuni peale suruda. „Kui mäng läks kiireks, siis vähendasime kaotusseisu minimaalseks, ent positsioonimängus me neile vastu ei saanud,“ lausus Musting, kes jäi turniiril saadud teise kohaga rahule. „Oleme paremas suvises seisus, kui paaril eelneval hooajal. Üheks põhjuseks on kindlasti see, et meie põhituumik pole viimastel aastatel kuigi palju muutunud. Kas hea hoog säilib hooaja tähtsamate mängudeni, seda näitab aeg.“

Kolmanda koha sai Kristiine spordihoones peetud turniiril Riia LSPA, kes oli pronksimatšis 31:17 (16:9) üle HC Kehrast. Esinelikule järgnesid Chocolate Boys/Viimsi, Viljandi HC, Helsingi Dicken, Porvoo Akilles, SK Tapa ja Tallas/Aruküla.