Serviti alistas Aruküla SK 38:17 (16:6). Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken 8 ja Henri Sillaste 5 ning kaotajatel Siim Valdlo ja Mihkel Vaher võrdselt 3 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: "Täitsime enne kohtumist püstitatud ülesanded. Aruküla tuli Põlvasse heas koosseisus ning saime hea mängu."

Aruküla juhendaja Toivo Järv: "Serviti jooksis ja viskas palju. Enne reedest karikamängu Põlva TÜ vastu suurt rõõmu pole, sest parandamisruumi on küllaga."

Kehra/Horizon Pulp&Paper sai 30:25 (16:9) jagu HC Viimsi/Tööriistamarketist. Võitjate suurimad skooritegijad olid Uku-Tanel Laast 8 ja Dmõtro Jankovski 6 väravaga ning kaotajatele tõi Robin Oberg parimana 8 tabamust.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: "Võit ei tulnud kergelt, kuid see oli meie enda süü. Avapoolajal olime vastasest üle, kuid pärast vaheaega muutusime lohakaks. Ilmselt avaldas mõju see, et vastane polnud oma parimas rivistuses ja meie meestele tundus, et kaks punkti tulevad lihtsamalt."

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: "Meil oli neli põhikoosseisu meest puudu ning lisaks sellele tegime palju lihtsaid vigu. Kehra väravasuul toimetas hästi Mikola Naum, keda meil ei õnnestunud kuidagi üle mängida."

Tabeliseis: Põlva Serviti 18 (10-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper
16 (9), Viljandi HC 10 (9), HC Viimsi/Tööriistamarket 10 (10), Aruküla SK
7 (10), Audentes SK 3 (8), SK Tapa 0 (8) punkti.