Seni võiduta SK Tapa alustas kodusaalis maruliselt ning läks Marek Palmsalu tabamuse ja Vahur Oolupi kahe värava abiga 3:0 ette. Coopil läks üle viie minuti aega, et tabloolt null pühkida, ent endiselt ilma Tõnis Kase ja Andreas Rikkenita mängides olid põlvalaste read ka kõvasti hõredamad.

Coop võttis järgi, jõudis viiginigi, aga Tapa rebis uuesti 8:6 ette. Siis tegid külalised 4:0 spurdi ning Mathias Rebase kaks väravat viisid Coopi 10:8 juhtima. Põlva meeskond suutis edu hoida ning läks puhkama 14:12 eduseisus.

Kenneth Soo kasvatas teise poolaja algatuseks vahe kolmele ja lisaks tõrjus Raivo Rudissaar Oolupi karistusviske. Tapa jäi 14:16 kaotusseisus vähemusse, ent Oolup ja Gert Trofimov hoopis viigistasid mänguseisu. Siit edasi kulges kohtumine ülimalt tasavägises heitluses ning seisuni 22:22 olid tablool kõik võimalikud viigiseisud, aga võõrustajad ei saanud kordagi ette.

Soo viis Coopi 55. minutil jälle 23:22 juhtima, Rudissaar tõrjus veel ühe karistusviske ja siis kasvatas Rebane edu jälle kahele tabamusele. Tapa võitles esimese võidu või vähemalt viigipunkti nimel kõvasti, aga pidi lõpuks 24:25 alla vanduma. Viimati kohtusid meeskonnad 6. voorus ja siis oli Coopi edu koguni 14-väravaline.

Alfred Timmo viskas põlvalaste kasuks kuus, Rebane ja Mihkel Muld viis ning Soo neli väravat. Tapalaste poolel jäi mängu parimana Oolupi arvele kaheksa tabamust. Samaga tõusis eelmisel nädalal 18aastaseks saanud tagamängija – vähemalt ajutiselt – Kaimar Leesist mööda meistriliiga parimaks snaipriks. Marek Palmsalu viskas Tapa kasuks viis ja Trofimov kolm väravat.

Ülejäänud meistriliiga 13. vooru mängud:

24.01. 19:00 Põlva Serviti – Aruküla/Audentes

24.01. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Tallinn

24.01. 19:00 Viljandi HC – HC Viimsi/Tööriistamarket