Avapoolaega dikteerisid võõrustajad ja puhkama mindi nende 15:14 dikteerimisel. Teise poolaja alguses läks Eesti kahel korral ette, ent 17:16 eduseisul lasti vastane juhtima 20:17 ning neli minutit enne mängu lõppu olid eestlaste kaotusnumbrid 24:28. Viimastel minutitel vähendati vahe siiski kahele tabamusele 27:29 ja kuna kodus võideti 28:26, siis jäädi Gruusia vastu tänu ühele enamvisatud võõrsilväravale plussi.

Tänases matšis viskas Mikk Pinnonen Eesti kasuks 7, Karl Roosna ja Kristo Voika 4, Martin Johannson 3, Kristjan Muuga, Marko Slastinovski, Kaspar Lees ja Armi Pärt 2 ning Marius Lepp 1 värava. Gruusia resultatiivseim oli Vladimir Rusia 10 tabamusega.

Eesti ja Gruusia on kahest mängust kogunud kaks punkti, Luksemburg pole turniiri veel alustanud. Eesti koondis peab oma järgmise kohtumise 10. juunil 2015. aastal, kui sõidetakse külla Luksemburgile.

Eesti koondise peatreener Rein Suvi: „Esimene emotsioon on hea. Teadsime, et kui kaotame ka kahe tabamusega, kuid ise viskame vähemalt 27 väravat, siis oleme Gruusia vastu plussis ja nii ka läks. Rõõmu tegi see, et meeskond tegutses ühtselt, ega andnud mõõnaperioodidel alla. Kõik toetasid ja ergutasid üksteist. Täna polnud meile hästi toimivat kiirrünnakut, sest treeningutel ei jõudnud me seda piisavalt lihvida. Pealegi oli meil mõnel perioodil väljakul kolm joonemängijat ja siis ei saa tormata. Samuti mängis Gruusia targalt, kui vahetas kohtumise alguses mehi, et põhitegijad oleksid lõpus värsked. Järgmisena ootab meid ees Luksemburg, aga kergelt ei saa neid võtta, sest nad esindavad Kesk-Euroopa kõrget käsipallikultuuri ning samuti on neil rikka riigina meeskonna arendamiseks suuri rahalisi ressursse.“
Eesti ja Gruusia jätkavad valikgruppi seega mõlemad võidu ja kaotusega. Luxembrugiga kohtub Eesti 10. juunil võõrsil ning 13. või 14. juunil kodus.