HC Tallinna senine hooaeg kulgeb tõusude ja mõõnadega. Meistriliigas ollakse nelja võidu ja kolme kaotusega kolmandad, eurosarjast pudeneti avaringis ning Balti liigas on tabelis hetkel kaks punkti. Eesti karikat kaitstes marsiti aga nelja võiduga kindlalt finaalturniirile, mis toimub järgmisel nädalavahetusel Põlvas.

"Meie liigahooaja algus pole ehk nii edukas olnud kui oleks tahtnud, aga liigseid probleeme ka pole. Selge, et tähtsamad mängud toimuvad alles kevadel ja sinna on aega. Ka on meistriliiga palju võrdsem kui varasematel aastatel. Tasavägiseid mänge on rohkem ja kaotuseta pole keegi," hindas 20-aastane Mädo.

Lisaks meistriliigale kogub noor vasaksisemine kogemusi esiliigas, Raasiku/Mistra ridades. "Trenni teen ikka HC Tallinnaga, aga mänguaega käin ka Raasiku eest saamas. Meistriliigas on muidugi tase kõrgem, ent esiliigas saab samuti väga häid mänge," teadis tänavu viie erineva sarja peale 56 väravat pommitanud endine noortekoondislane.

Mädo alustas käsipalliga juba esimeses klassis, siis legendaarse väravavahi Toivo Järve juhendamisel. HC Tallase kasvandikuna võitis ta mitu peotäit medaleid Eesti noorte meistrivõistlustelt ning kuulus ka kuni 20-aastaste rahvuskoondisse. Esimesed meistriliiga kogemused sai Mädo 2015. aastal Audentese ridades, mullu võitis Tallinnaga Eesti karika.

"Läksin Tallases Jüri Lepa käe alla teises klassis ning gümnaasiumi ajal treenisin Martin Noodla juhendamisel Audenteses. Tegelikult mängisin veel kuni umbes 7.-8. klassini paralleelselt tennist, aga siis läks kahe ala ühendamine juba raskeks. Valisin käsipalli, sest mulle sobis see rohkem ja tulemusedki olid paremad," lahkas Mädo.

"Mu põhi- ja lemmikpositsioon on ikka vasaksisemine, aga olude sunnil on erinevaid rolle tulnud etendada. No mitte päris igal positsioonil, aga tihti kasutatakse mind paremsisemise või joonemängijana. Tagaliinis meeldib kõige enam, arvestades et mul on päris hea vise," tunnistas tänavu näiteks Balti liigas Kehra vastu Tallinna täpseim olnud Mädo.

Noormehe tänased juhendajad ehk isa-poeg Jüri ja Risto Lepp ütlevad kui ühest suust, et Mädo on viimasel aastal HC Tallinna enim arenenud pallur. "Rõõm kuulda, aga arenemisruumi on veel palju. Lisaks viskele usun, et olen hea meeskonnamängija, kuid füüsilist poolt, kiirust ja plahvatuslikkust – neid kõiki peab parandama," sõnas Mädo.