Cocksi kangelaseks kerkis Järve 17 väravaga. Valdar Noodla lisas kuus ja Antti Rogenbaum kolm tabamust. Kaotajate poolel viskas kohtumise käigus vigastada saanud Ravo Voosalu kuus ning Jaan Kauge neli väravat.

Cocks alistas poolfinaalis 33:27 Helsingi HIFK ja Siuntio 26:23 Turu AIFK. Cocksi parimad olid Järve seitsme ja Valdar Noodla kuue tabamusega, Rogenbaumi arvele kanti üks värav. Üleväljameheks osutus aga HIFK Sten Toomla kümne tabamusega. Siuntio võidus oli suuri teeneid mängu resultatiivseimal mehel Voosalul ning Kaugel, kes viskasid vastavalt kümme ja kuus väravat.

Üks voor peeti ka Soome meistrivõistlustel, kus Vantaa Atlas kaotas kodus 29:30 Karjaa BK-46 meeskonnale, Siuntio IF võõrsil 25:28 liidrile Kauniaineni Westile ja Helsingi HIFK alistas vastase väljakul 31:26 Porvoo Akillese. Atlase Martin Noodla arvele kogunes kaks ning viimased seitse mängu võitnud Siuntio tugevduste Kauge ja Voosalu arvele neli tabamust. Heas hoos oli aga HIFK-le teist järjestikust võitu sepistada aidanud Toomla, kes viskas üleplatsimehena seitse väravat. Eesti meeste klubidest on Cocks teisel kohal 22, Atlas kolmas 18, Siuntio neljas 17 ja HIFK seitsmes seitsme punktiga. HIFK on pidanud 14, teised 13 kohtumist.