Esimeses ringis oli samade meeskondade kohtumise vastase väljakul 31:27 võitnud Viimsi ning see ongi tiitlikaitsja Kehra jaoks tänavuseks ainsaks kaotuseks.

Seekord olid võitjate resultatiivseimad mängijad Marko Slastinovski ja Jevgeni Buinenko 7 tabamusega. Kaotajatele tõid parimatena Aleksander Oganezov 6 ja Owe-Martti Lemsalu 4 väravat.

"Vahepeal olnud ligi kuuajaline paus andis tunda ja seetõttu oli mängu algus rabe. Jätsime lahendamata palju kiirrünnakuid ning tegime lihtsaid pallikaotuseid. Siiski oleme praegu paremas hoos kui Viimsi. Lõpus kärises vahe suureks tänu meie pikemale pingile," sõnas Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp.

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen tunnistas, et meeskonna ründemäng jättis täna soovida. "Kehra tuli meile plaaniga kätte maksta ja nad võtsidki võidu ära. Ma ei jäänud meie mänguga rahule, vahepeal olnud pikem paus ei mõjunud meile hästi. Seekord jäime hätta realiseerimisega,“ sõnas Pinnonen.

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (12-st mängust), Põlva Serviti 20 (12), Viljandi HC 20 (12), HC Viimsi/Tööriistamarket 14 (12), SK Tapa 6 (12), Valga Käval 5 (11), Aruküla SK 4 (12), Audentes 3 (11) punkti.